TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Ilskan efter detaljen i Khloé Kardashians bild: ”Snälla sluta”

24 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Ilskan mot khloe kardashian efter bilden
Khloé Kardashians nya bild på sin Instagram får fansen att rasa.
Annons

Khloé Kardashian, 34, har hamnat i blåsväder efter en ny bild på sin Instagram. Bilden som fått mycket kritik visar Khloé som står med bh och jeans på sig. Hon tar kort på sig själv med mobilen framför spegeln och framför henne syns en stor burk pulver med måltidsersättning.

”Älskar hur min mage ser ut just nu hörni. Jag tog måltidsersättningsshakes in i min rutin för två veckor sedan och framstegen är obestridliga”, skriver Khloé till bilden.

Det är uppenbarligen ett inlägg som är sponsrat, vilket alltså betyder att Khloé förmodligen får en hel del betalt för att göra reklam för den här produkten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Fungerar inte”

Cosmopolitan rapporterar att följarna rasar över inlägget. Kommentarsfältet svämmar över med fans som är väldigt upprörda och som tycker att hon borde visa upp när hon är på gymmet istället, vissa är även oroliga över vad hon sänder ut för signaler till unga tjejer. Medan det också finns de som uttrycker stark oro över att Khloé eventuellt har en ätstörning.

Annons

”Snälla sluta promota det här, vi vet att det inte är så som du får din fantastiska kropp. Det är så förödande för unga tjejer”, skriver en följare och flera stämmer in:

”Khloé du är så vacker, men det här teét fungerar inte. Du har en vacker kropp för att du tränar och äter nyttigt. Jag hoppas att folk förstår det när de köper det här téet”

”Khloé, nej! Var en bättre förebild, snälla!”

”Khloé, tjejen. Jag vet att du har haft det tufft, men kom igen. Du är bättre än så här.” ”Promota inte den här skiten. Det kallas träning och näring”

I kommentarsfältet har många även taggat skådespelaren Jameela Jamil, 33. Varför? Jo, för att skådisen är känd för att vara en förespråkare mot måltidsersättning och har tillbringat mycket tid till att kritisera familjen Kardashian för att göra reklam för dem. I januari ska Jameela till och med ha rytit ifrån när Khloé hade skrivit på sin Instagram Story att de två sakerna som tjejer vill ha mest av allt är att gå ner i vikt och att äta.

FOTO: TT, Instagram

Annons