Idol-deltagaren Haley Smith död i tragisk motorcykelolycka

Idol-deltagaren Haley Smith död i tragisk motorcykelolycka

American Idol-deltagaren Haley Smith har dött i en motorcykelolycka – bara 26 år gammal.

American Idol-deltagaren Haley Smith, som deltog i programmet 2012, rapporterades omkommen i förra veckan. Hon ska ha kört motorcykel i närheten av sitt hem i Maine när den tragiska olyckan skedde. Haleys pappa har bekräftat uppgifterna till TMZ och berättat att hon körde på en liten väg och antagligen försökte väja för ett rådjur eller annat djur.

Enligt Tmz ska Haley Smith ha gått bort under lördagsmorgonen och polisen har sagt att en utredning kring hennes död pågår. Hennes familj berättar till sajten att de höll på att förbereda inför hennes födelsedag i november då hon skulle ha fyllt 27 år.

Haley Smiths Idol-resa

Hennes tid i Idol var relativt kort, men hon gjorde ett stort avtryck hos juryn. Under hennes första audition sjöng hon Chaka Khan och Rufus Tell me something good och jurymedlemmarna Randy Jackson, Jennifer Lopez och Steven Tyler hyllade henne och valde att ge henne en guldbiljett. Steven Tyler sa efter hennes låtframträdande att det var en ära att få höra henne sjunga.

– Du är unik, med ditt utseende, din röst och din vibe, sa han då.

Efter sin första audition i Colorado tog hon sig till omgången i Hollywood innan hon senare åkte ur.

American Idol 2012 var säsong 11 av programmet och det var Ryan Seacrest som var programledare. Vinnaren av säsongen var Philip Philips och tvåa blev Jessica Sanchez.

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!