Hugh Jackman spänner sig i solen efter hudcancern

I februari opererades skådisen för femte gången. Trots det firade Hugh Jackman jul med att solbada på semestern hemma i Australien.

Den australiensiske skådespelaren Hugh Jackman, 48, är bland annat känd för rollen som Wolverine i “X-Men”. För tre år sedan drabbades han av hudcancer efter att livet igenom ha solat utan solskydd och Hugh har till dags datum genomgått hela fem olika operationer. Den senaste skedde så sent som i februari 2016.

– Det är ett exempel på vad som händer om man inte har solkräm, skrev han då på Instagram samtidigt som han lade ut en bild av sig själv med plåster på näsan.

Hugh passade på att förklara:

– Det är den mildaste formen av cancer, men icke desto mindre. Var snäll och använd solkräm, och kolla regelbundet upp er!

ste-exclusive-6916336.jpg

Fast han har opererats för hudcancer fem gånger fortsätter fåfänge hunken Hugh Jackman visa upp sin vältränade kropp i Australiens cancerogena sol.

Trots den insikten var han tillbaka och solbadade på Bondi Beach i Sydney, Australien i december. Det var i samband med att skådisen var hemma och firade jul och nyår med frun Deborra Lee-Furness, 62, och sina två barn.

Den snart 50-årige hunken sprang stolt runt med en kompis, spände musklerna, visade upp sin välsvarvade muskulösa kropp och njöt av att massvis med kvinnor gav honom trånande blickar.

ste-exclusive-6916362.jpg

Wolverine-skådisen låter stolt solen reflekteras i hans sexiga bringa framför alla trånande beundrarinnor.

Att han lidit av cancer är som synes omöjligt att se. Och även om Hugh numera använder solskydd borde kanske skådisen tänka lite på vad läkarna har sagt. För 2014 konstaterade han själv i en intervju:

– Jag är realistisk om framtiden och det är inte otänkbart att jag kommer att drabbas flera gånger.

26-02672416.jpg

Vad frun Deborra tycker om att maken spänner sig på stranden utan att bry sig om riskerna för att drabbas av hudcancer igen låter vi vara osagt.

LÄS OCKSÅ: SATC-fan hyllar Carrie Bradshaw och det är alldeles fantastiskt

TV-profilen drabbad av cancer: Mitt livs största motgång

Foto: Stella, IBL

SENASTE NYTT!