LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Honey Boo Boo förkrossad – mamman har stulit alla hennes pengar

14 jan, 2024 
Malin Ljung
Honey Boo Boo och Mama June
Nyblivna 18-åringen Alana ”Honey Boo Boo” Thompson är rasande. Orsaken? Hennes egna mamma Shannon har stulit alla hennes besparingar och bränt dem på droger.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem minns Häxan Surtant? Katrin Sundbergs vassa känga 20 år senareBrand logo
Vem minns Häxan Surtant? Katrin Sundbergs vassa känga 20 år senare

Alana Thompson blev ”Honey Boo Boo, 18, med hela världen när hon slog igenom som en av flickorna i skönhetstävlings-programmet Toddler & Tiaras. Där följde tv-kamerorna amerikanska flickor som förberedde sig och sen ställde upp i skönhetstävlingar – ett högst kontroversiellt ämne som ifrågasatts.

Honey Boo Boo och hennes mamma Shannon, Mama June, blev under seriens gång den mest kända dotter och mamma-konstellationen och familjen fick även en egen realityserie med namnet Here comes Honey Boo Boo.

Men därefter har det inte gått som en dans på rosor. June skilde sig från Honey Boo Boos pappa och brytningen gick inte obemärkt förbi utan skapade rubriker över hela världen när exmakarna krigade mot varandra.

Annons

Honey Boo Boo flyttade hem till sin syster

För några år sen valde Honey Boo Boo att flytta från sin mamma och istället bo med sin storasysters familj. Orsaken är att Shannon hade destruktiva relationer och hamnade i ett drogmissbruk som inte var en idealisk vardag att växa upp i för yngsta dottern.

Trots dramatiken har familjen – med Shannon i spetsen – fortsatt att dokumentera sitt liv och visa upp det för tv-publiken. I början av februari har sjunde säsongen av Mama June: Family crisis och i en trailer inför premiären kan man ana att dramatiken har rullat på.

Honey Boo Boo, som i höstas fyllde 18 år, anklagar nämligen sin mamma för att ha stulit alla pengar som hon tjänade som barnstjärna. I ett klipp kan man se hur Honey Boo Boo konfronterar Shannon och hennes nya make Justin Stroud.

Mama June stal dotterns pengar

– Du bryr dig inte ett skit att du tog alla mina pengar, det är ett stort problem!, säger Alana, varpå hennes mamma skyller ifrån sig på omständigheterna:

Annons

– Jag använde dem till mitt drogmissbruk.

Det framgår dock inte hur stor summa som ska ha försvunnit, men man kan ana att det var en bra slant med tanke på hur många tv-serier Alana ställt upp i med sin personlighet under barndomen.

Nyligen meddelade familjen att dottern Anna avlidit efter en tids kamp mot cancer. I den nya säsongen av Mama June: Family crisis kommer tittarna att få följa Annas sjukdomsresa, däremot kommer inte hennes bortgång att vara med då inspelningarna avslutades bara veckor före Annas död.

FOTO: Backgrid UK

Annons