LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Honey Boo Boos sorg efter Mama Junes avslöjande

19 jul, 2020 
AvErika Svensson
Följarnas oro efter bilden på Alana ”Honey Boo Boo” Thompson.
I mars blev realitystjärnan Mama June och hennes pojkvän Geno Doak tagna på bar gärning med crack-kokain i sin bil.
Sedan dess har June åkt in och ut från rehab medan hennes barn maktlöst sett på.
Nu avslöjar tv-stjärnan sanningen om den tuffa tiden.
Annons
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorgBrand logo
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorg

Efter att hon arresterades för kokain-innehav hävdar Mama June, 40, nu med  bestämdhet  att  hon  slutat  knarka. Men hennes senaste drog-test säger något annat. När stjärnan i ett avsnitt av realityserien From not to hot: Family crisis får reda på att  hon testat positivt för  kokain bryter hon ihop.

– Jag lovar att jag inte har tagit det! Jag kan ta ett blodtest och visa, jag kan ta fem och visa att jag inte tar kokain, gråter hon.

Hon erkänner att hon tagit de smärtstillande tabletterna Fioricet och Xanax.

Nyheten är inte lugnande för Mama Junes barn Lauryn  “Pumpkin” Shannon, 20, eller Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 14, som länge kämpat för att ge sin mamma vård.

– Jag trodde jag skulle bli arg om mammas drogtest kom tillbaka positivt. Men hennes reaktion visar att det är ett rop på hjälp, säger Pumpkin i serien.

Annons

Trots barnens oro vägrar Mama June ta in på rehab. När Pumpkin senare i avsnittet ber sin mamma ta in på ett behandlingshem på heltid svarar Mama June:

– Nej, jag vill inte läggas in, jag vill inte avskärmas från alla.

Efter en stunds diskussion går  Mama June till slut med  att söka hjälp, men hon tänker inte bli inlagd eller bo på behandlingshemmet.

– Jag hatar tanken på att hon inte ska få vård på heltid men det är kanske ett steg i rätt riktning. Om hon börjar så här så kanske hon går med på att läggas in så småningom, säger Pumpkin.

Mama Junes tragiska avslöjande för barnen

I realityserien väljer June att avslöja sanningen för dottern Pumpkin.

– Anledningen till att jag sålde huset var för att jag var helt pank. För, du vet, vi tog väldigt mycket då. Vanligtvis drogade vi för över 20000 kronor per dag, om inte mer, säger  hon och fortsätter:

Annons

– Jag blev hög för att jag ville och det är inte första gången jag tagit droger.

När Mama June arresterades fick Pumpkin det juridiska ansvaret över sin lillasyster  Alana. Barnens relation till mamman har varit frostig sedan dess och tidigare i år avslöjade Pumpkin att June inte ens svarar i telefonen när barnen ringer. Men efter barnens tjat har Mama June äntligen gett med sig. I seriens säsongsavslutning lägger hon äntligen in sig  på en 30-dagars behandling. Där avslöjar hon för personalen att drogerna gjorde att hon blev tillfälligt blind!

– Jag började snorta kokain och förlorade min syn. Så jag slutade och började röka crack istället, säger hon i serien.

Mama June går dock färdigt behandlingsprogrammet och blir fri från drogberoendet. Trots barnens missnöje är hon dock fortfarande tillsammans med Geno idag.

FOTO: TT

Annons