Honey Boo Boos mammas ilska – anklagas fejka sin vikt

Senaste tidens stora snackis har onekligen varit att tv-profilen June Shannon, 37, rasat i vikt. Närmare bestämt 140 kilo.

Men samtidigt som hennes resa börjat visas i tv-serien “Mama June: From not to hot” har många kritiserat henne för att fuskt. Bland annat anklagas hon för att ha burit en dräkt som gjort att hon ser större ut än hon är i programmet.

Nu svarar Honey Boo Boos mamma upp på de hårda orden i en intervju i The Domenick Nati Show som sajten People tagit del av:

– Jag hade definitivt inte en tjockiskostym. Jag var fet, säger hon.

Som mest har June vägt strax över 200 kilo. Men sedan hennes viktresa startade för cirka två år sedan har hon alltså tappat runt 140 kilo. Men hon har aldrig haft ett mål hon strävar efter:

– Jag har aldrig haft en idealvikt. Men jag är mycket lyckligare med hur det är nu, säger hon.

Samtidigt försöker hon försiktigt att uppmuntra döttrarna Alana “Honey Boo Boo” Thompson, 11, och Lauryn “Pumpkin”, 17, att se över sin vikt. Men påpekar att det är svårt då de är tonåringar.

– Jag ser att min spegelbild nu ser ut som jag alltid sett mig själv mentalt, så för mig är det att alla nu får se min riktiga utsida. Jag har alltid föreställt mig som en smalare människa, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på Honey Boo Boos mamma efter viktraset

LÄS OCKSÅ: Läkarnas oro efter missen med Honey Boo Boos mamma

LÄS OCKSÅ: Efter pedofilskandalen – de vill adoptera Honey Boo Boo

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!