Artikeln innehåller reklamlänkar

Honey Boo Boos mamma gick ner 140 kilo – så ser hon ut ett år senare

Mama June gick ned 140 kilo för ett år sedan. Nu visas nya bilder på Honey Boo Boos mammas förvandling.

Det har gått ett drygt år sedan världen tappade hakan över June “Mama June” Shannons, 38, förvandling. Realityprofilen hade lagt om sin livsstil helt, börjat träna och även gjort några kirurgiska ingrepp för att förvandla sitt yttre. Resultatet blev att tv-mamman rasade ofattbara 140 kilo i vikt.

Nu har dock ett år gått och under inspelningen av den andra säsongen av “Mama June: from not to hot” avslöjas det hur Junes form är i dagsläget.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

– Du behöver en storlek 12! Du var en storlek 4, säger Junes syster i programmet.

Det hela upptäcks när June ska prova en klänning hon ska bära i en skönhetstävling. Klänningen är sedan tidigare noga utvald, men när den ska provas en sista gång kan inte realitydrottningen få på sig den.

– Vad har de gjort med min klänning? Har de sytt in den mer? Det här är skit. Tävlingen är om några veckor, jag har inte tid att köpa en ny. Att sy om den tar evigheter, säger June i trailern till den nya säsongen av Mama June: From not to hot.

June Shannon ska ställa upp i skönhetstävlingen tillsammans med dottern Alana “Honey Boo Boo” Thompson, 12, som slog igenom som skönhetsdrottning som barn. Familjen har sedan Honey Boo Boos bejublade medverkan i Toddlers and Tiaras spelat in flera olika realityserier.

Mama June: from not to hot började att spelas in när June ville ändra sitt yttre inför exmaken “Sugar Bears” bröllop med sin nya kvinna.

Se den nya trailern av Mama June: From not to hot här:

LÄS OCKSÅ: Efter sveket – Honey Boo Boo hjärtekrossad över pappan

LÄS OCKSÅ: Honey Boo Boos mamma June har gått ned 140 kilo

FOTO: Ibl, faksimil Youtube

 

 

SENASTE NYTT!