Honey boo boo visar upp utseendeförändringen – fansen i chock

Alana Thompson.

Alana Thompson blev välkänd under namnet ”Honey boo boo”.
Nu visar hon upp en ny utseendeförändring som minst sagt chockar fansen.
Hon har nämligen en helt ny look.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här sjunger Honey Boo Boo mitt under intervjun – tvingas avbryta
0:27

Efter reklamen: Här sjunger Honey Boo Boo mitt under intervjun – tvingas avbryta

(0:27)

Slå på ljud

Alana Thompson, slog igenom stort endast fyra år gammal. Det i programmet Babys and tiaras, som skildrade livet hos barn som tävlade som skönhetsdrottningar. I programmet fick tittaren även följa föräldrarna till barnen, som i Alanas fall var June ”Mama June” Shannon, som blev en omtyckt karaktär.

Honey Boo Boos stora genomslag

Alana och gjorde ett sådant stort intryck på tittarna att hon landade en helt en helt egen serie om sitt liv i Here comes Honey Boo Boo. Där tittarna fick följa Alana, hennes syskon och familjens liv.

Men succén varade inte särskilt länge då TLC, kanalen där det sändes, valde att lägga ner serien i samband med att Mama Junes förhållande uppmärksammades. Hon var nämligen tillsammans med dömd brottsling.

Familjen tog sedan ett långt avbrott från tv. Men flera år senare, 2017, kunde dock Mama June och familjen glädjas åt att återigen synas i rutan. Då i en helt ny serie Mama June: From not to hot, som fokuserade på mammans viktresa och utseendeförvandling.

Tre år senare fick serien också ett nytt namn då Family crisis, alltså familjekris, lades till i titeln. Det eftersom den inkluderar resterande medlemmar ur familjen. Förutom Alana, är även systern Pumpkin och pojkvännen Dralin Carswell med. Nyligen kunde vi även mötas av ett glädjande besked, att en femte säsong snart kommer att sändas.

Honey Boo Boo visar upp nya utseendeförändringen

Alana är en stjärna på sociala medier och det är där hon uppdaterar sin trogna Honey Boo Boo-fans om vad som sker i hennes liv. Nyligen kunde Alana dela med sig av en utseendeförändring – där hon visade upp en helt ny look.

Alana har nämligen en helt ny frisyr, hennes hår är mycket längre och stylat i fina lockar. Flera fans älskar hennes nya look och hyllar Alana i kommentarsfältet.

”Så fint”, skriver en följare.

”Så vackert”, skriver en annan.

FOTO:YOUTUBE, INSTAGRAM TT

FRÅN FÖRSTASIDAN