Hon är Rihannas okända dubbelgångare – se bilderna här

Yna Sertalf är en kopia av världsartisten Rihanna.

Folk ropar Rihanna efter henne och till och med hennes mamma misstar henne för att vara världsstjärnan. Fransyskan berättar om hur det är att ständigt antas vara Rihanna.

Yna Sertalf, 23, heter kvinnan som är är världsstjärnan Robyn ”Rihanna” Fentys, 31, dubbelgångare.

Brittiska Daily Mail skriver att Yna Sertalf ursprungligen kommer ifrån Martinique i Västindien, men bor i Frankrike. Det var i tonåren hon insåg att hon var en kopia av artisten när hennes morbror pekade ut likheten mellan dem.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Likheten är så slående att till och med Ynas egna mamma en gång misstog Rihanna för hennes dotter på ett tidningsomslag.

– Jag har blivit misstagen för att vara Rihanna väldigt mycket. Det händer oftast när jag är på turistiga platser. Jag kommer ihåg en kvinna som såg mig och var blyg. Hon antog att jag pratade engelska och frågade om hon fick ta en bild, vilket jag gick med på. Det var inte första gången, berättar Yna och fortsätter:

– Men så frågade hon ”Är du verkligen Rihanna?” med stor glädje i ansiktet. Det kändes som att jag krossade hennes hjärta om jag skulle säga nej, men jag tycker det är lite kul att hamna i de situationerna.

Yna Sertalf menar att det roligaste är när folk tror att de pratar diskret om henne. Då ler hon alltid tillbaka för att visa att hon faktiskt hör, vilket kan vara pinsamt. Däremot är det underbart när små barn skriker till sina föräldrar att de ser Rihanna komma och gå.

– Till och med när vi säger till dem att jag inte är henne tror de att vi ljuger. Men jag säger alltid sanningen på en gång, för folk märker fort att jag inte är henne på grund av att jag är större än henne och talar franska.

Till och med på sociala medier jämförs hon med Rihanna – trots att hon aldrig själv direkt har jämfört sig med stjärnan. Hennes 23 000 följare lämnar konstant kommentarer om likheten och det finns de som till och med frågar om när hon kommer släppa nästa album.

Inte lätt med dejting

Men att se ut som en av världens vackraste kvinnor kan också ha sina nackdelar. Yna Sertalf har varit singel i över ett år efter att ha tröttnat på män som inte kan se bortom hennes utseende. Hon är rädd för att många som dejtar henne fantiserar om att hon är Rihanna.

– Jag skulle aldrig gått in i en relation med någon som ser mig som Rihanna och inte Yna, säger Yna.

23-åringen berättar att när hon umgås med någon och hon hör ”Rihanna” lite för många gånger under samtalets gång, så ger hon upp på dem.

– Jag kan inte avgöra om personen fantiserar om Rihanna eller om de verkligen vill lära känna mig. Det är därför jag är singel.

Se bilder på Rihanna-kopian Yna Sertalf här:

Yna Sertalf misstas ofta för att vara Rihanna.

På Instagram kommenterar följarna att hon ser ut som Rihanna.

Rihanna är en av världens största artister.

På turistorter stannar folk och frågar om Yna Sertalf är Rihanna.

Yna Sertalf har blivit misstagen för att vara Rihanna av sin egen mamma.

Rihanna 2019.

Vad tycker du? Är Yna Sertalf lik Rihanna?

LÄS MER: Följarnas chock över nya bilden på Anna Book: ”Ser likheten”

LÄS MER: Fansens oväntade upptäckt i bilden på Chrissy Teigen: ”Så lika!”

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt