LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Hollywoods mest brutala dumpningar

07 feb, 2019 
AvErika Svensson
Det kan gå hett till när kändisarna dumpar varandra. Här kan du läsa om några riktigt smutsiga uppbrott.
✔︎ Dumpad i direktsändning: ”Fantastiskt olämpligt”
✔︎ Skilsmässa redan efter 72 dagar – via nöjessajt
✔︎ Ville skiljas – skickade sms: ”Inte hört något sedan dess”
Annons

Ett uppbrott är aldrig kul och någon blir alltid sårad. Men det finns bättre sätt att göra det på – och det finns sämre. Här listar vi några av de värsta dumpningarna i Hollywood-historien.

Katty Perry, 33, gifte sig med Russel Brand, 42, 2010. Drygt ett år senare meddelade paret att de skulle skiljas, men var snåla med detaljerna. Inte så konstigt, när man hör hur det hela gick till.

– Låt oss bara säga att jag inte har hört något från honom sedan han sms:ade mig och sa att han ville skiljas i december 2011, har Katy berättat i tidningen Vouge.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Charlize Theron, 42, dumpade sin fästman Sean Penn, 57, med en gammal klassisk ghosting. Skådespelerskan slutade helt enkelt att höra av sig till Sean och svarade inte på hans meddelanden. Efter några veckor fattade han vinken. Charlize menar dock att hennes tystnad var fullt normal.

– När du lämnar en relation måste det vara någon galen jävla story eller något galet drama. Och hela den jävla ghosting-grejen, jag vet fortfarande inte vad det är, säger hon till Wall Street Journal.

Russell Brand och Katy Perry
Russell Brand och Katy Perry. FOTO: IBL

När Maroon 5-stjärnan Adam Levine, 39, bröt upp med Victoria’s secret-ängeln Behati Prinsloo, 29, började han istället dejta hennes modell-kollega Nina Agdal, 26. Det fick honom dock bara att inse att Behati var den rätta för honom och han friade till henne. Nya flickvännen Nina fick veta att hennes pojkvän förlovat sig med exet via sms.

Behati Prinsloo och Adam Levine.
Behati Prinsloo och Adam Levine. FOTO: IBL

Dumpad i direktsändning

Skådisen Matt Damon hanterade uppbrottet fån Minnie Driver, 48, på sämsta möjliga vis 1998. Han berättade nämligen i en direktsänd intervju i The Oprah Winfrey show att han var singel. Det var också det första Minie hörde om saken.

Annons

– Det var olyckligt att Matt var med i Oprah. Det verkade som ett bra forum för honom att meddela världen att vi inte länge var ett par, vilket jag tyckte var fantastiskt olämpligt, sa Driver till tidningen Los Angeles times.

Kim Kardashian, 37, gifte sig med NBA-spelaren Kris Humphries, 33, framför tv-kamerorna 2012 – bara för att skilja sig 72 dagar senare. Hur Kris fick reda på uppbrottet? Han läste om det på nöjessajten TMZ!

Adjö på 27 sekunder

Taylor Swift, 28, dejtade en period sångaren Joe Jonas, 28. 2008 ringde han upp Taylor för att göra slut – ett telefonsamtal som varade i knappt en halv minut.

– Jag kommer inte ens att minnas pojken som gjorde slut med mig på telefon på 25 sekunder när jag var 18… Jag kollade samtalslistan – det var typ 27 sekunder. Det måste vara ett rekord, säger Taylor i Ellen De Generes show.

Det ryktades ett tag att skådisen Daniel Day-Lewis, 61, hade dumpat sin gravida flickvän Isabelle Adjani, 62, via fax, men sanningen är ännu mer brutal: Han dumpade henne inte alls!

Annons

– Jag berättade att jag var gravid kort innan han lades in på rehab. Sedan sågs vi aldrig mer. Han sa aldrig att det var slut, det hade varit bättre, jag gillar tydlighet, har hon berättat i tidningen The Mail.

Sångaren Phil Collins, 67, dumpade sin fru på stenåldersvis – via fax. Före mobiltelefonernas, Skypes och videosamtalens tid valde Phil att faxa hustrun sedan tio år, Jill Tavelman, 62, och meddela att deras äktenskap var över.

Phil var på turné vid tillfället och ansåg sig inte ha någon annan möjlighet att göra slut än via fax. Även dottern Lilly, 29, fick beskedet via faxmaskinen.

– Phil ringer inte för han vill spara sin röst till nästa dag, har Jill berättat i tidningen People.

Annons