LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Hollywood-stjärnans bebislycka: "Kolla vad jag har gjort"

23 sep, 2017 
Lina Arvidsson
"Breaking Bad"-stjärnan Aaron Paul blir pappa för första gången. Nu delar han med sig av känslorna inför att bli pappa.
Annons

Breaking Bad“-stjärnan Aaron Paul, 38, blir pappa för första gången. På Instagram har skådespelaren lagt upp en bil på sin fru Lauren Paul, 30, som håller handen om en liten babybula.

Hej allihop. Kolla vad jag har gjort. Ord kan inte uttrycka hur glad jag är att den här lilla har kommit in i våra liv. Tyckte det var dags att dela den här fina nyheten med er alla“, skriver Aaron Paul till bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Aaron Pauls fans öser på med lyckönskningar under bilden som i skrivande stund har nästan 450 000 likes och över 12 000 kommentarer.

Aaron Paul är i Sverige mest känd för sin roll som Jesse Pinkman i tv-serien “Breakning Bad” där han spelar mot Bryan Cranston, en roll som Paul prisats för med flertalet Emmy-vinster.

Lauren Paul har redan lagt ut en första bild på bebisen. Under en barnbild på Lauren och Paul har hon placerat en ultraljudsbild på bebisen i magen.

Oh, hi“, skriver hon till bilden.

Annons

Foto: IBL, Instagram

Annons