Call me by your name-skådespelaren bannad efter skandalen: “Jag är kannibal”

Call me by your name

Det har varit tyst från Armie Hammer sedan succén i Call me by your name.
Dessutom har han blivit avskuren från sin familj och släkt efter en skandal under förra året.
Läs här!
0:43

Efter reklamen: Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder

(0:43)

Slå på ljud

Skådespelaren Armie Hammer, 35, hade en av huvudrollerna i filmen Call me by your name som tog hela världen med storm. Framgångarna med filmen resulterade i att den nominerades till fyra Oscars-statyetter.

Men sedan genomslaget i filmen har det varit tyst kring Armie. Allt till följd av fjolårets skandaler som skakade om hela hans karriär.

Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt

Se klippet här!

Armies meddelanden till kvinnor: ”Jag är 100% kannibal”

Det var förra året som skådespelaren anklagades för att ha skickat grafiska meddelanden till kvinnor som ska ha innehållit kannibalism, blod, knivtortyr och våldtäkter. Han pekades dessutom ut för våldtäkt och sexuella övergrepp.

Jag är 100 procent kannibal. Jag vill äta dig. Fan, det är läskigt att erkänna. Jag har aldrig erkänt det förut”, står det i ett meddelande som ska ha skickats av Armie Hammer.

I vidare meddelanden uttrycker han sina fantasier om att våldta kvinnor, skära av deras tår och ha de i fickan och dricka deras blod, något som Aftonbladet rapporterar om.

Jag behöver dricka ditt blod. Varför är du så långt borta?

Skribenten Jessica Ciencin Henriquez, som ska ha haft någon typ av relation till Armie, skrev ett inlägg på Twitter där hon bekräftade att meddelandena är äkta.

Bannad från släkten – det gör han idag

Livet innan succén med Call me by your name respektive efter är vitt skilda världar för skådespelaren. Hans samarbete med sin agent och publicist avslutades abrupt och han hoppade av kommande filmprojekt.

Armies släkt, som äger en hel förmögenhet, har tagit avstånd från honom vilket innebär att han inte längre får något ekonomiskt stöd av sin pappa.

Enligt uppgifter bor han idag på Caymanöarna och arbetar som mäklare. Ett tillsynes ”vanligt” jobb om man jämför med det Hollywood-liv han levde innan. Även hans ex-fru och två barn ska bo på ön.

Det har dessutom börjat florera bilder på Armie där han arbetar på ett hotell – uppgifter som hotellet själva däremot dementerar.

Däremot har en anonym källa lämnat uppgifter som bekräftar informationen.

”Han jobbar på resorten. Verkligheten är att han är utblottad och försöker få dagarna att gå, tjäna pengar och försörja sin familj”, säger en källa till Variety fair.

Ett karriärbyte har Armie då minst sagt gjort. Om han får förtroende att återvända till filmbranschen i Hollywood är ännu oklart.

FOTO: Janet Gough/TT

SENASTE NYTT!