Artikeln innehåller reklamlänkar

Heidi Klums hemliga bröllop med Tom Kaulitz avslöjat

Heidi Klum och Tom Kaulitz hemliga bröllop som ägde rum tidigare i år.

Den tyska programledaren och modellen Heidi Klum har gift sig med rockstjärnan Tom Kaulitz. Bröllopet ska ha ägt rum tidigare i år i största hemlighet.

Modellen Heidi Klum, 46, och maken Tom Kaulitz, 30, som är gitarrist i det tyska bandet Tokio hotel, har gift sig i hemlighet. Bröllopet ska ha ägt rum redan i våras, närmare bestämt den 22 februari. Efter vigseln firades det vidare på restaurangen Mr Chow i Beverly Hills.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Paret träffades 2018 på exakt samma datum som de senare gifte sig på. Ett par månader efter det första mötet blev Heidi Klum och Tom Kaulitz officiellt ett par. I december gick Tom Kaulitz ned på knä och friade, vilket Heidi Klum avslöjade i ett inlägg på Twitter.

”Jag sa ja!”, skrev modellen på Twitter intill en bild på den vackra förlovningsringen.

Kärleken mellan Heidi Klum och Tom Kaulitz

Makarna träffade genom en gemensam vän när Heidi jobbade med tv-programmet Germany’s next top model. De mottog en hel del kritik i början då Tom Kaulitz är 16 år yngre än sin nyblivna hustru.

– Min pojkvän är flera år yngre än mig och många människor ställer frågor om det. Det är egentligen den enda gången som folk tycker att det är nödvändigt att påpeka min ålder. Annars tänker jag inte så mycket på det, sa Heidi Klum i en intervju med InStyle i förra året.

Men trots att fansen har varit skeptiska mot relationen har Heidi Klum pratat öppet och ofta om sin kärlek till Tom Kaulitz.

– Han är den snällaste, gulligaste, mest omtänksamma och älskvärda personen. Jag känner mig så lyckligt lottad. Jag kan inte minnas sist jag var så här lycklig. Det kanske är för att han också är tysk som vi förstår varandra på ett annat plan, sade hon till tidningen People.

Det här är Heidi Klums tredje äktenskap då hon tidigare har varit gift med Ric Rapino och världsstjärnan Seal. Från de tidigare relationerna har hon fyra barn. Tom Kaulitz var gift med Ria Sommerfeld och skilde sig strax innan han träffade kärleken i Heidi.

FOTO: ENT / SplashNews.com

SENASTE NYTT!