Artikeln innehåller reklamlänkar

Heidi Klum kritiseras efter semesterbilden: ”Tänk på dina barn”

Heidi Klum kritiseras efter upptäckten

Fler av Heidi Klums följare reagerade starkt när hon förra veckan delade med sig av en lättklädd bild på Instagram. Nu försvaras hon av fansen i kommentarsfältet.
Slå på ljud

Det var i jul som supermodellen och tv-profilen Heidi Klum, 46, gifte sig med kärleken Tom Kaulitz, 29. Bröllopet firades tillsammans med vänner och familj på lyxbåten Christina O på den italienska ön Capri.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Heidis följare fick till viss del följa den stora dagen via hennes Instagram-konto. I ett inlägg har hon delat med sig av hur den vackra brudklänningen såg ut och i bildtexten skriver hon:

”Min drömklänning”.

Heidi Klums lättklädda bild väcker starka reaktioner

Nu har modellen hamnat i blåsvädret efter att hon publicerat en lite mer lättklädd bild på Instagram. Bilden som väckt starka reaktioner föreställer Heidi Klum när hon sitter vid vattnet iklädd en handduk som gör att stora delar av brösten visas och följarna ser en skymt av bröstvårtorna.

”Allt jag ser är vatten omkring mig”, skriver hon till bilden.

Fler av Heidi Klums följare reagerade starkt på bilden och i kommentarsfältet uttrycker en hel del personer sitt missnöje.

”Måste du gå så här långt, du har barn … Det finns inget behov av det här!”, skriver en av följarna.

”Tänk på dina barn”, skriver en annan.

Många av följarna väljer dock att backa Heidi Klum och hennes rätt att dela med sig av vilka bilder hon vill på sitt Instagram-konto.

”Min största fråga till er är hur ni tänker när ni tror att ni kan bestämma över vad hon lägger upp för bilder. Hon är en vuxen kvinna som hyllar sin kropp så om hon väljer att lägga upp detta är det hennes val. Låt kvinnor vara ifred. Om du inte tycker om det kan du bara gå vidare för hon kommer fortsätta att leva sitt liv med eller utan sina irrelevanta hatkommentarer”, skriver ett stöttande fan.

Heidi Klum har ännu inte kommenterat den uppmärksammade bilden.

FOTO: KCS Presse / MEGA, Neil Warner/MEGA, Instagram

SENASTE NYTT!