LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Heidi Klum: "Jag kommer vara topless vid 60”

05 nov, 2016 
AvLotta Gray
Ålder är bara en siffra för supermodellen Heidi Klum som lovar att våga vara topless även vid 60.
Annons

Gasellen och übermodellen Heidi Klum, 43, generar sig inte. Många är de bilder som kablats ut på den blonda skönheten endast iförd minimala bikinitrosor på allehanda stränder världen över. Hon verkar älska sin kropp och kommer antagligen göra det tills hon dör.

– En kropp är fortfarande vacker när den åldras. Du behöver inte gömma dig under “tält” bara för du inte har samma hud som en 20-åring. Jag kommer förmodligen vara tjejen på stranden utan bikinitopp när jag fyller 60, berättar hon i Daily Mail.

Heidi Klum och pojkvännen Vito Schnabel på semester.
Heidi Klum och pojkvännen Vito Schnabel på semester.

Hon fortsätter att förklara hur hon tänker:

– Mina bröst och min mage kanske inte kommer vara desamma när jag är 60 år men det är bara den jag är. Jag är nog en väldigt fri person på ett sätt, mer av en nudist och jag är orädd, det kommer inte att förändras.

Annons

Nyligen lade upp hon upp både filmer och bilder på sin instagram där hon plåtas för sin egen underklädes och bikiniserie “Heidi Klum Intimates” och vägrar infoga sig efter sin ålder:

– Min stil och smak är den samma oavsett ålder. Jag älskar mode och jag älskar att visa upp min kvinnliga kropp. Jag känner mig fortfarande sexig och jag vill se sexigt ut, det spelar ingen roll att jag är 43 istället för 25.

https://www.instagram.com/p/BLKEGQhABjN/?taken-by=heidiklumintimates

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons