Artikeln innehåller reklamlänkar

Har spenderat 4 miljoner – för att se ut som Kim Kardashian

Modellen opererar sig för att se ut som Kim Kardashian.

Jennifer Pamplona är ett stort fan av Kim Kardashian. Hon beundrar stjärnan så pass mycket att hon har spenderat miljontals kronor för att se ut som henne.

Kim Kardashian, 38, har över 125 miljoner följare på Instagram och en hel del hängivna fans. En av dessa är modellen Jennifer Pamplona, 26. Hon började skönhetsoperera sig för nio år sedan i förhoppningen att lyckas bättre i modebranschen. Efter de första ingreppen fick hon höra att hon började likna Kim Kardashian. Där och då föddes hennes dröm att se exakt ut som den 38-åriga kändisen.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Jag har gjort allt det här för att få berömmelse och bättre självförtroende, berättar Jennifer för Metro.

Sedan dess har hon genomgått hela 20 ingrepp och spenderat 500 000 dollar, motsvarande cirka 4 500 000 kronor på operationerna. Hon har bland annat opererat näsan, brösten och rumpan.

Tjänar pengar på att se ut som Kim Kardashian

Med 318 000 följare på Instagram tjänar Jennifer pengar på att vara Kims dubbelgångare. Hennes sminkföretag har även fått en rejäl boost tack vare ingreppen.

– Jag är en person som vet hur jag ska hantera möjligheterna jag får i livet, säger hon.

Jennifer är inte den enda som ser upp till en person från succéserien Keeping up with the Kardashians. Förra året uppmärksammades Kyleigh Potts och hans dröm om att se ut som Kylie Jenner, 21, Kims halvsyster.

– Jag kände sådan samhörighet med Kylie. Hon var i skuggan av Kardashians, alltid den fula ankungen, hade problem av olika slag men reste sig och blev en svan. Nu har jag likt henne byggt mig vacker, berättade Kyleigh i en intervju med Daily Mail.

Inspirerad av Kylies förändring bestämde han sig 2015 för att bli exakt som stjärnan och började med att förstora läpparna maximalt. Men till skillnad från Jennifer så har Kyleigh “bara” spenderat drygt 600 000 kronor på sin förändring.

Tycker du att Jennifer är lik Kim? Klicka vidare i bildspelet:

Kim Kardashian har många trogna fans.

Jennifer Pamplona är en av dem.

Hon har spenderat 4.5 miljoner kronor för att se ut som sin idol.

Många tycker att de är väldigt lika varandra.

LÄS MER: Här är det hängivna fanet som opererar om sig till Kylie Jenner

LÄS MER: Experterna eniga: Kim Kardashians berömda rumpa har minskat

FOTO: Instagram/IBL

SENASTE NYTT!