Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Candice Swanepoel rockar showen – fem månader efter förlossningen

09 nov, 2018 
Candice Swanepoel på Victoria's secret fashion show fem månader efter förlossningen
För drygt fem månader sedan födde supermodellen Candice Swanepoel sonen Ariel, trots det var hon redan under gårdagen uppe på catwalken igen för att i vanlig ordning medverka som en av änglarna under den ärade Victoria's Secret fashion show.
Annons

Tjejer! Åh tjejer! Tänk vilka supermänniskor vi är! Titta bara på supermodellen Candice Swanepoel, 30, som utan problem var en av änglarna som under gårdagen gick den omtalade Victoria’s Secret fashion show, trots att hon födde barn för bara fem månader sedan!

Den 24 juni i år blev hon tvåbarnsmamma när lilla Ariel kom till världen. Sedan tidigare har hon sonen Anacã.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är väl ingen nyhet att kvinnokroppen är fantastisk, inte minst när det kommer till att återhämta sig efter en graviditet. På catwalken strålar Candice precis som hon gjort under de tidigare showerna, ja, om inte ännu mer. Ett mamma-glow har hon lyckats skaffa sig trots att hon knappt kan ha gjort annat än att ta hand om bebis och träna stenhårt inför showen. För även om kvinnokroppen att fantastisk på att återhämta sig så ligger det givetvis timmar av stenhård träning bakom Candice kropp som hon visar upp på catwalken.

Annons

På Instagram har Candice skrivit om att vara uppe på catwalken så tätt inpå förlossningen.

Jag är så exalterad över att känna mig stark igen efter att jag fött mina två barn”, skriver Candice på sin Instagram story och fortsätter:

Det är definitivt en process för att känna sig ”normal” igen. Våra kroppar blir till ett skepp och det är en galen process att skapa en människa. Jag är långt ifrån perfekt och varje mamma borde ge sig själv tid att återhämta sig istället fokusera på hur de ser ut. Det som är viktigt är hur du känner dig. Du är viktig.

I samma veva som hon hyllar sin egen kropp hyllar hon alla andra mammor där ute som kämpar för sina barn.

Jag kan inte förklara hur stolt jag är över min kropp och vad den har gett mig. En fantastisk karriär och mina två pojkar. Nu är jag redo att slänga mig ut igen och den här gången gör jag det för alla mammor där ute som jobbar och tar hand om sina barn för vi förtjänar att känna oss vackra, starka och sexiga som fan!”.

Se Candice Swanepoel under Victoria’s Secret fashion show:

FOTO: Ibl

Annons