LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Här kollapsar skräckrockaren Marilyn Manson på scen

21 aug, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Skräckrockaren Marilyn Manson kollapsade förra veckan under en konsert.
Marilyn Manson höll precis på att avsluta sin version av låten Sweet dreams under en konsert i Texas förra veckan när han segnade ner på scenen. Nu hälsar skräckrockaren till fansen på Twitter.
Annons

Benen vek sig för artisten Marilyn Manson, 49, under en konsert i Cynthia Woods Mitchell Pavilion i en förort till Houston, Texas, i lördags. På en video, filmat av ett fan, ser man hur Marilyn Manson kollapsar på scenen på sin ljudutrustning, mitt under låten Sweet dreams.

Marilyn Manson lyckades sedan med hjälp av sitt crew att stappla ut från scenen efter kollapsen för att sedan komma tillbaka och slutföra konserten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Oroliga fans undrade vad det var med artisten, och nu uttalar han sig om det dramatiska händelseförloppet.

“Tack Houston för att ni är så förstående. Jag slutade hos doktorn, men jag gjorde mitt bästa och ni var fantastiska.” skriver Marilyn Manson på Twitter.

Enligt sajten Hollywood Life drabbades Marilyn Manson av värmeslag, men det är inte första gången som skräckrockaren råkar ut för något dramatisk. I februari lämnade han publiken oroade efter att han börjat bete sig konstigt, pratat osammanhängande och börjat luta sig mot saker. Till slut gick han av scenen. Marilyn Manson har aldrig lämnat en förklaring till det konstiga beteendet, men på sociala medier snackades det om att han var påverkad av något, antingen alkohol eller droger.

Annons

Förra året skadades Marilyn Manson också efter att en del av scenografin föll över honom och skadade hans huvud och bröt hans ena ben så illa att han behövde operera in tio skruvar och en platta.

– Jag är inte säker på hur jag slog i huvudet, men jag föll på mitt ben och bröt vadbenet på två ställen. Smärtan var olidlig, sa Marilyn Manson då till Yahoo News.

Se filmen där Marilyn Manson kollapsar av värmeslag här:

FOTO: IBL

Annons