TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Här går hiphopstjärnans son som modell – på Fashion week

12 sep, 2017 
AvJoakim Almén
Snoop Doggs 20-åriga son Cordell Broadus är nästa i raden av kändisbarn att göra sig ett eget namn.
Annons

Hiphopstjärnan Snoop Doggs, 45, hunkson Cordell Broadus, 20, gick i helgen som modell på New York Fashion Week. Den 1,90 långa Snoop-sonen har en tidigare framgångsrik collegekarriär inom amerikansk fotboll bakom sig, men har nu sadlat om för att, delvis, följa pappas fotspår in i underhållningsvärlden.

– Jag använder mode som en ventil för att öppna upp mer dörrar och möjligheter för att följa min entreprenörsanda i framtiden, säger han till amerikanska tidningen New York Post.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men vad menar egentligen Cordell Broadus med ”entreprenörsanda”?

– Jag vill producera och spela i mina egna filmer. Jag går använder modellandet för att profilera mig, så folk får en chans att lära känna mitt face och se att jag är smart, säger han och fortsätter:

– Jag vill göra Marvel-liknande filmer, och berätta historier. Jag vill berätta min farfars historia, han är en Vietnam-veteran. Han har en otroliga historier och livserfarenhet.

Cordells farfar och Snoops pappa Vernell Varnado, eller ”Poppa Snoop” som han också kallas, gick tillsammans med Cordell Broadus som modell på New York Fashion Week.

Se bilderna här!

 

Foto: IBL

Annons