Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är nya trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Första trailern till Maleficent: Mistrass of evil.

Disney dammar av sina gamla, tecknade filmer, så som Lejonkungen och Dumbo som har premiär i år. Det har också uppföljaren till Maleficent från 2014, Maleficent: Mistrass of evil, vars trailer släpptes igår. Angelina Jolie spelar även denna gång den missförstådda, onda fen som fick sina vingar stulna. Nu längtar fansen efter stjärnmötet mellan Angelina och Michelle Pfeiffer.
Slå på ljud

För fem år sedan bänkade sig biopubliken för att se Angelina Jolie, 43, iklä sig rollen som den onda fen i sagan om Törnrosa, Maleficent. Filmen, som fick blandad kritik, blev ändå en publikframgång och det har länge talats om en uppföljare. Filmen berättar historien om prinsessan Aurora, spelad av Elle Fanning, men ur Maleficients perspektiv.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Disney jobbar hårt på att blåsa nytt liv i sina gamla klassiker och bara i år kommer spelfilmerna Dumbo, Aladdin och Lejonkungen.

Nu har Disney släppt den första trailern för uppföljaren: Maleficent: Mistress of evil. Återigen tar sig Angelina Jolie an rollen som en av sagovärldens mest missförstådda bad guys – med svarta horn på huvudet och knivskarpa kindben.Den här gången hamnar Meleficent återigen i konflikt med sagorikets kungapar när de magiska varelsernas existens hotas.Efter svåra skilsmässan: Angelina Jolies nya bröllopsbeslutLäs mer

Norska regissören Joachim Rønning har tagit över jobbet från Robert Stromberg som regisserade den första filmen. Joachim har tidigare regisserat Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales och Kon-tiki, filmen om Thor Heyerdals resa över stilla havet.

Fansen ser fram emot stjärnmötet i Disney-filmen

I Maleficent: Mistress of evil är det mesta sig likt från Maleficent. Men en detalj i trailern väcker frågor. I den första filmen får Maleficent sina vingar stulna. Men i den nya trailern finns inga tvivel om att hon har sina stora, svarta vingar. Vad som hänt med dem får vi vänta till premiären med att få svar på.

Elle Fanning repriserar sin gamla roll som Aurora och kungen spelas av Robert Lindsay, 69.

Men det som väckt störst uppmärksamhet är att drottningen spelas av ingen mindre än Michelle Pfeiffer, 61. Att döma av kommentarerna under trailern på Youtube är det också detta som fansen ser mest fram emot.

Michelle Pfeiffer och Angelina Jolie i filmen tillsammans. Jag är exalterad”, skriver en person.

Angelina Jolie och Michelle Pfeiffer tillsammans. Det här kommer att bli bortom episkt!” menar en annan.

Maleficent: Mistress of evil har premiär på svenska biografer den 16 oktober.

SENASTE NYTT!