Här är Khloé Kardashians första bild på dottern True

En månad efter födseln delar Khloé Kardashian med sig av en första glimt av dottern True.

Det har gått fyra veckor sedan Khloé Kardashian, 33, blev mamma för första gången. Dottern True föddes dock under en extrem turbulent tid, pappan Tristan Thompson hade bara dagar före förlossningen blivit avslöjad som notoriskt otrogen. Han hade vid ett flertal tillfällen umgåtts närgånget med kvinnor – samtidigt som Khloé var gravid med deras dotter.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Efter förlossningen har Khloé var restriktiv med att dela med sig av mammalivet, och hittills har inte världen sett en enda bild på True. Fram tills nu. Under torsdagen delade Keeping up with the Kardashian-stjärnan med sig av en selfie på sig själv med dottern på bröstet.

Samma dag pratade Khloé en hel del om sitt nya liv som mamma. Bland annat hon att hon är helt slut efter att ha börjat träna igen.

– Det är en kamp att få in träning mellan matningen. Nu har två dagar varit likadana. True är så fin, men fortfarande, jag kan inte förutse om hon kommer att sova de två timmarna eller om hon är hungrig, säger Khloé.

Samma dag firade hon milstolpen att dottern fyllde exakt en månad.

– Baby True är en månad idag, så det är en stor dag för oss båda. Jag ska dokumentera hur jag ska försöka få tillbaka min kropp, mitt sinne, allt stark. Jag vill att sinne, kropp och själv ska stå i linje och i zen, säger Khloé.

Samtidigt avslöjar den nyblivna mamman att hon vet hur dottern kommer bli i framtiden.

– Jag kan berätta att hon kommer bli superatletisk och otroligt stark! Hon är väldigt lugn, nöjd och älskar att mysa med sina föräldrar.

Se bilden på True här: 

Första bilden på True och Chicago.

Det här var den allra första bilden som Kholé la ut på True.

Bild från Khloés babyshower.

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian i chock efter första bilden med dottern True: ”Trodde inte mina ögon”

LÄS OCKSÅ: Nya videon på Khloé Kardashian och Tristan chockar fansen

FOTO: Privat, Ibl

 

SENASTE NYTT!