LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Bilden på Kim Kardashian – som Kanye West raderat

09 nov, 2018 
AvSarah Mansouri
Kanye West twittrade av misstag bild med Kim Kardashian
Den smidiga funktionen att skärmdumpa bilder från sin telefon för att till exempel visa upp ett citat kan vara väldigt smidigt. Men det kan också gå väldigt fel om du skärmdumpar, lägger upp bilden på din Twitter och missar att du råkat ladda upp något väldigt privat. Extra jobbigt är det om du är Kanye West och har flera miljoner följare som kan se ditt misstag.
Annons

Kanye West, 41, eller Ye som han kallar sig själv nuförtiden, är en flitig twittrare. På hans Twitter finns alla möjliga olika inlägg, allt från retweets till egna bilder och texter. En sådan text fick nyligen stor uppmärksamhet när han tog avstånd från politiken och skrev:

“Mina ögon är vidöppna och jag inser nu att jag har blivit utnyttjad till att sprida meddelanden som jag inte tror på. Jag tar avstånd från politik och fokuserar helt och hållet på att vara kreativ!!!”.

Efter inlägget spekulerades det kring om Kanye menade att han blivit utnyttjad av president Donald Trump, vars kampanjer han varit med i tidigare och visat stöd för.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är alltså minst sagt en uppmärksammad twittersida, med allt från inlägg som handlar om att han tycker att McDonalds är den bästa restaurangen, till modebilder på hans fru Kim Kardashian, 38.

Men tidigare i veckan verkade det dock som att Kanye inte var helt uppmärksam på vad som syntes på en bild han la upp.

Annons

Misstaget på Twitter

Brittiska Daily Mail rapporterar att Kanye delade en skärmdump från sin telefon på ett religösa citat på sin Twitter, där det stod:

“Jag erkänner att jag är en syndare och behöver Din förlåtelse; Jag tror att Jesus Kristus dog för mig och betalade straffet för mina synder. Jag är nu villig att vända från mina synder och acceptera Jesus Kristus som min personliga Herre. Jag förbinder mig med dig och ber dig att skicka den Helige Ande in i mitt liv, att fylla mig och ta kontroll och att hjälpa mig att bli den typ av person du vill att jag ska vara. Tack Fader för att du älskar mig. I Jesu namn.”

Men medan Kanyes tankar uppenbarligen var på ett högre och mer andligt plan, råkade han av misstag få med en summering av de senaste bilderna på hans kamerarulle längst ner på bilden. Bland foton av deras barn vid poolen syntes också en suddig bild på Kim – poserande framför en spegel i sina underkläder.

Kim är väl inte den som är mest anti att lägga ut avslöjande bilder på sig själv, men gillar att ha kontroll över vad som läggs ut. Och eftersom Kanye snabbt raderade bilden från sin Twitter, tyder det kanske på att just den bilden inte var avsedd för publicering.

Foto: IBL

Annons