TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Han är världens sexigaste man

17 nov, 2016 
AvOla Brising
Annons

Under veckan utsåg People Magazine före detta wrestlern och skådisen Dwayne “The Rock” Johnson, 44, till världens sexigaste man 2016. Han övertar titeln från Chris Hemsworth, 33, och på omslaget till tidningen kallas han “söt, smart och välbyggd”.

Själv tror Dwayne det är mycket tack vare hans humor han erövrat titeln.

– Wow. Det känns rätt mycket som att jag nått toppen nu. Hur ska jag gå vidare? Jag har typ gjort allt, säger The Rock i vinnarintervjun.

Och kanske var det just den känslan som gav honom nästa geniala idé. För i Vanity Fair berättar “Fast & the Furious”-skådisen att han funderar på att bli USA:s nästa kändispresident efter Donald Trump, 71:

– Det senaste valet visar att allt kan hända. Och jag skulle verkligen fokusera på att hjälpa folk.

The Rock, som nyligen avslöjades som Hollywoods högst avlönade skådis har synts på såväl demokraternas som republikanernas möten. Han har dubbelt medborgarskap i USA och Kanada.

– Det borde finnas plats vid Vita Huset för min lastbil, skojar han till det och använder sig av just den där humorn som tydligen redan gjort honom till världens sexigaste man.

Låt världens sexigaste man charma er i 30 sek nedan:

Foto: Instagram, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons