Artikeln innehåller reklamlänkar

Haileys oro över Justin – ifrågasätter framtiden med maken

Hailey Bieber har gul jacka på sig

Förra året gifte sig Justin Bieber och Hailey Baldwin. Sedan dess har Justin kämpat med sin psykiska hälsa, vilket oroar hustrun Hailey. Men det är inte bara det hon är orolig för.

2018 gifte sig modellen Hailey Bieber, 22, med kärleken Justin Bieber, 24. Kort efter att giftermålet blev offentligt valde hon att byta efternamn från Baldwin till Bieber. I en intervju med Bustle berättade hon om beslutet:

– Jag är väldigt stolt över mitt släktnamn. Jag kommer från en familj med en lång historia inom den här branschen. Jag minns att jag frågade min pappa innan jag gjorde bytet för att höra om han skulle bli arg och han svarade bara ”Nej, jag bryr mig inte! Vi älskar dig och alla vet ändå att du är en Baldwin” – och det är ju sant, berättade hon.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Hänt har tidigare skrivit om att en källa till paret avslöjade för Us Magazine att paret hade det kämpigt och att Justin inte mådde bra.

– Justin kämpar verkligen just nu. Hailey försöker sitt bästa med att stötta honom, men det här är en resa som han själv måste göra. Han kan inte riktigt förstå varför han är så olycklig när han har allt han någonsin har drömt om, sa källan då.

Orolig över framtiden med maken

Men det är inte bara Justin Biebers psykiska mående som Hailey är orolig över, utan också att han har börjat bete sig som en tonåring igen och att Hailey har fått börja agera mamma.

Justins beteende har gjort så att Hailey har börjat ifrågasätta framtiden som fru till Justin, skriver Radar Online.

– Jag kämpar för att göra det rätta för att bygga ett hälsosamt förhållande. Jag vill att människor ska veta att vi är unga människor som lär oss på vägen. Och jag tänker inte sitta här och ljuga och säga att allt är magiskt, berättar hon för Vogue.

Även om Justin inte mår så bra och kämpar med sin psykiska hälsa så vill han vara den bästa maken till Hailey, skriver Radar Online.

När Hailey tidigare blev intervjuad av tidningen People pratade hon om sitt egna mående, som hon försöker hålla stabilt för att kunna stötta sin make.

– Det finns mycket som är viktigt när det kommer till att ta hand om sig själv. Det handlar dels om att äta rätt, dricka vatten och träna. Men det är också viktigt för ens psykiska hälsa. Jag förstår verkligen varför psykisk ohälsa är något man börjat prata om mer och mer, berättade Hailey Bieber för tidningen.

LÄS MER: Fansens ilska efter Justin Biebers gravidbesked med Hailey

LÄS MER: Justin Biebers nya lyxhus väcker frågor hos fansen – se bilderna här

FOTO: TT

SENASTE NYTT!