Haileys ilska över Selena Gomez sms till Justin Bieber

Hailey Biebers ilska efter Selena Gomez sms till Justin Bieber

De unga äkta makarna Justin Bieber och Hailey Baldwin har bara varit gifta i ungefär ett halvår, men har redan varit tvungna att gå igenom några kriser på vägen. Nu senast är det exet Selena Gomez som verkar ställa till det för Hailey.

Artisten Justin Bieber, 25, och modellen Hailey Baldwin Bieber, 22, förlovade sig sommaren 2018. Ett par månader senare ryktades det om att paret gift sig i smyg, något Justin bekräftade på sin Instagram i november. Snart avslöjade Hailey, som är brorsdotter till skådespelaren Alec Baldwin, 60, att hon valt bort efternamnet Baldwin för att istället endast använda sin makes efternamn.

Många var förvånade över förlovningen eftersom att Justin och Hailey endast varit ett par i några veckor. Redan 2015 kom de första bilderna på de två tillsammans, men de dementerade alla romansrykten och sa att de var väldigt goda vänner. Året därefter var de definitivt mer än bara vänner då de sågs hångla loss på skådespelaren Leonardo DiCaprios nyårsfest på St. Barts. 

Romansen varade inte länge, och i en intervju avslöjade Hailey att deras unga ålder och deras karriärer satte stopp för kärleken.

Justin fortsatte sitt på-och-av-förhållande med sångerskan Selena Gomez, 25, som pågått under flera år. Därför blev många chockade när Justin och Hailey plötsligt började umgås igen. De fångades på bild tillsammans allt oftare och när de för bara några veckor senare kysste varandra offentligt stod det klart – de hade börjat dejta igen!

Idag är paret alltså gifta, men det verkar som att det är trubbel i paradiset efter att Hailey rasat över ett sms som Justin fått nyligen – från exflickvännen Selena Gomez.

Öppnar upp sig om psykisk ohälsa

Enligt källor till Radar Online ska Hailey ha ”exploderat” efter att ha hittat sms från makens ex på hans telefon.

– Justin pratar konstant med Selena och Hailey har fått nog av allt det här. När hon haffade Justin med sms från Selenas på hans telefon i förra veckan, tappade Hailey det totalt och hörde av sig till Selena för att säga åt henne att hålla sig borta från hennes man, berättar en källa nära till Selena.

Selena är just nu i Cannes, Frankrike för att promota nya filmen The dead don’t die. Skådisen ska ha skrattat åt Hailey när hon hörde från henne.

– Selena tycker att allt detta bara är skrattretande för att hon vet att Justin alltid kommer att älska henne och att Hailey är utbytbar. Det värsta är att Hailey vet om det här också, säger källan till Radar Online och fortsätter:

– Det finns ingenting som Hailey kan göra för att ändra hur Justin känner. Han pratar med Selena igen och de två är på goda termer med varandra.

De två exen har mycket gemensamt och har framför allt kunnat anförtro sig till varandra genom deras senaste livskriser.

Justin har erkänt att han lider av psykisk ohälsa, medan Selena helt har återställts från hennes mentala sammanbrott i Oktober.

– Hailey är bara en liten del i hans liv och alla vet att det bara är en fråga om tid innan hon är ute ur bilden, säger källan.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!