Artikeln innehåller reklamlänkar

Haileys hint om graviditeten efter bröllopet med Justin Bieber

Justin Biebers fru Hailey Baldwin säger att hon är närmre att få barn

Justin Bieber och Hailey Baldwin blev nyligen äkta makar. Nu verkar det som att de är nära att ta ytterligare ett steg framåt i relation – och det stavas barn.

Artisten Justin Bieber, 24, och supermodellen Hailey Baldwin, 22, träffades redan 2015, men förnekade då en romans och sa att de bara var vänner. Men så några år senare, närmare bestämt i våras, blev båda singlar samtidigt. De blev fort ett par och kort därefter friade Justin under en semester i Bahamas.

Efter förlovningen var det mycket rykten kring när det eventuella bröllopet skulle hållas, eftersom paret var väldigt tysta om just detta. Men så under hösten kunde ett fan bekräfta att de faktiskt hade gift sig. Hon hade hamnat bredvid turturduvorna under en middag och helt enkelt frågat Justin och Hailey rakt ut om de gift sig – och de svarade ja samtidigt.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Sedan dess har ryktena om ett eventuellt bröllop mellan Justin och Hailey gått varma, och trots att paret ofta och gärna ses mysa tillsammans har de varit fåordiga gällande detaljer kring bröllopet. Enligt flera amerikanska sajter ska de ha gift sig redan i september i New York, men inget officiellt uttalande gjordes. En första offentlig bekräftelse kom sedan från Justin själv i november, när han la upp en bild på sig själv och Hailey på sin Instagram med texten “Min fru är fantastisk”. I samma veva bytte Hailey efternamn till Hailey Bieber på Instagram.

Förra sommaren rapporterade tidningen NW Magazine att Justin letade efter en seriös tjej att dela sitt liv med. Popstjärnan befann sig i Australien för att delta i en Hillsong Church-konferens och ska ha använt sig av en underlig metod för att hitta sin drömtjej, nämligen en audition. Justin ska till och med ha haft en kravlista och kvaliteter och egenskaper som alla potentiella kandidater måste ha. Ett av kraven var en kristen tro och ett annat var att om hon inte vill ha barn så var det ingen idé att ställa upp om kampen att bli fru Bieber.

Lite över ett år efter vistelsen i Australien har han alltså uppnått sin dröm, om än kanske inte genom en audition – han har hittat en seriös fru som vill ha barn.

Har setts till hos barnmorskan

Det var i veckan som sajten X17 Online rapporterade att Hailey nyligen har sagt till Vogue Arabia att hon alltid har velat ha barn. Nu när hon dessutom är gift med världsstjärnan så är en bebis “närmre verkligheten”.

Sajten har till och med listat flera faktorer som pekar på att Hailey kanske till och med redan är gravid. Den första ledtråden är att modellen setts gå in hos en doktorsmottagning i Beverly Hills. I denna byggnad ska tydligen en väldigt berömd barnmorska finnas som massor kändisar brukar besöka. Dessutom hade Hailey på sig väldigt lössittande byxor och en stor tröja.

Visst kan detta bara vara sammanträffanden, eftersom att folk älskar att skvallra om när deras favvo-kändisar kanske är gravida, men samtidigt har ju Hailey sagt att hon är närmre verkligheten att bli mamma och det är känt sedan tidigare att Justin gärna vill ha barn.

Om det bara är en slump att Haileys uttalande om barn kom samtidigt som hon besökte en läkarmottagningen nära parets gemensamma hem, eller om det betyder att hon faktiskt är gravid och att det kommer finnas en mini-Bieber snart, det återstår att se.

LÄS MER: Chockbeskedet: Därför skjuter Justin Bieber upp bröllopet

LÄS MER: Justin Bieber bryter tystnaden om förlovningen med Hailey Baldwin

FOTO: Beretta, Sims, IBL / Broadimage, IBL

SENASTE NYTT!