Hailey Biebers oro över Justin – efter bråket med Selena Gomez

Haileys oro över Justin Bieber efter bråket med Selena Gomez.

Hailey Bieber ser rött efter Selena Gomez nya låtsläpp – men mest orolig är hon över maken Justin Biebers mående.
– Hailey är så orolig över hur låten ska påverka Justin, säger en källa till Radar online.

Det blev stor uppståndelse på Twitter och i andra sociala medier efter att Selena Gomez, 27, släppt sin nya låt Lose you to love me. Hon har själv skrivit på sin Youtube-kanal att låten är inspirerad av många saker som hänt i hennes liv sedan hennes senaste album och att hon vill berätta för människor att man ”kommer ut starkare på andra sidan och som en bättre version av sig själv”.

Anledningen till uppståndelsen är dels att många tror att låten handlar om hennes ex, Justin Bieber, 25.

Det är framför allt två textrader som har väckt misstankarna hos fansen: ”Two months, you replaced us” och ”set fire to my purpose”. Justin friade till Hailey Bieber, 22, som numera är hans fru, kort efter att han och Selena börjat dejta igen men brutit upp. Purpose är dessutom namnet på Justin Biebers album, som kom ut 2015.

Efter att Selena Gomez släppt sin låt publicerade Hailey Bieber en Instagram story med en bild på låtomslaget till artisen Summer Walkers låt I’ll kill you. Det tolkades av många som en pik och som ett svar till Selenas låtsläpp. Men när Haileys förtäckta hot kritiserades på Twitter var hon snabb med att förneka. Enligt People kallar Hailey det hela för ”skitsnack” och menar på att det inte alls stämmer.

Strax efter att Hailey Bieber la upp sitt ”låttips” publicerade Selena Gomez en personlig anteckning på sin Instagram story. Där tackar hon Jesus, men skriver också:

”Fienden fortsätter försöka dra ner mig men det kommer inte hända. Inte idag. Inte nästa”.

”Mer orolig än någonsin”

Enligt RadarOnline menar en källa att Hailey Bieber är orolig över att det nya låtsläppet ska göra så att Justin Bieber får vara med om ytterligare en känslomässig kollaps. Källan menar att Hailey inte tar illa vid sig av Selena Gomez låttext, men att hon är rädd att den ska kunna påverka den ”känsliga och ömtåliga Justin”.

– Hon vet att de har en lång gemensam historia och att de båda är artister, så hon vet att de kommer sjunga om deras liv och deras upplevelser, säger källan till Radar online och fortsätter:

– Men Hailey är så orolig över hur sången ska påverka Justin, mer orolig än någonsin.

Källan, som ska vara god vän med Hailey Bieber, säger till Radar online att allt handlar om Justin Biebers mentala hälsa just nu.

– Han har kämpat med sin psykiska hälsa. Även om han mår bättre nu, så är han fortfarande väldigt ömtålig.

Källan menar på att Hailey Bieber oroar sig för att låten ska få Justin Bieber att tänka på sitt förflutna och får honom att må sämre igen.

– Men Hailey och Justin är i vilket fall djupt förälskade i varandra.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!