TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Hailey Biebers svar efter kritiken mot äktenskapet med Justin

15 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Hailey och Justin Bieber
Justin och Hailey Bieber har fått enorma mängder hat efter att de gifte sig förra året.
Nu läxar modellen upp de som lagt sig i relationen.
– De enda två människorna i en relation är de två som är i den, säger hon.
Annons
Allt om Justin BieberBrand logo
Allt om Justin Bieber

Popstjärnan Justin Bieber, 25, och modellen Hailey Bieber (tidigare Baldwin), 22, förlovade sig sommaren 2018, bara några månader efter att Justin brutit upp med Selena Gomez, 27. Strax därefter ryktades det om att Justin och Hailey hade gift sig och i november bekräftade han på sin Instagram att ryktena för en gångs skull stämde.

Det gifta paret har dock inte haft det lätt. Många fans har genom åren följt Justins av-och på-förhållande med Selena, och många har hoppats på att de två skulle gifta sig och bilda familj en vacker dag. Hailey har efter äktenskapet med Justin därför fått motta enorma mängder hat från fans som tycker att hon har stulit honom från Selena.

Justin Bieber blev deprimerad

I samma veva blev Justin deprimerad, och all uppmärksamhet kring bröllopet samt hatet mot paret gjorde att han drog sig tillbaka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han känner att han blir behandlad som ett djur så fort han går utanför hemmet. Det är alltid människor runt om honom eller paparazzis som vill fota honom, uppgav en källa till Us Magazine.

Annons

Justins depression gav kritikerna vatten på sina kvarnar och många menade att de två inte var bra för varandra. Trycket på att sångaren skulle gå tillbaka till Selena Gomez blev ännu högre.

Hailey Bieber om hatkommentarerna

I en öppenhjärtig intervju med Vogue Australia berättar nu Hailey hur mycket hon har påverkats av alla kommentarer kring sitt och Justins äktenskap.

– När jag fick hundratusentals kommentarer som bombade mig med ”Han kommer aldrig göra si” och ”du kommer aldrig göra så” och ”ni kommer skilja er snart”, så kan man inte hjälpa att man undrar om de ser något som man själv inte ser, säger Hailey Bieber.

Idag har modellen blivit bättre på att hantera elaka kommentarer och hon har även sett till att hon inte läser kommentarer från folk som hon inte följer tillbaka på Instagram. Hailey vet att Justin är den rätta för henne och ger nu svar på tal till de som tycker till om deras äktenskap.

– De enda två människorna i en relation är de två som är i den, säger hon.

FOTO: TT, Instagram

Annons