Grease-stjärnans mystiska symptom var bröstcancer

31 maj, 2017 
Olivia Newton-John drabbades av mystiska ryggsmärtor. Nu har läkarna upptäckt varför – "Grease"-stjärnan har drabbats av bröstcancer.
Annons

Skådespelerskan Olivia Newton-John, 68, meddelade under tisdagen att hon ställer in sin pågående turné. Orsaken är att hon än en gång drabbats av bröstcancer.

“Grease”-stjärnans symptom har varit olidliga ryggsmärtor som ställde in första halvan av turnén. Nu ställs den in igen då läkare identifierat problemet.

– Ryggsmärtan som inledningsvis ställde in första halvan av hennes turné har visat sig vara bröstcancer som spridit sig via metastaser till korsbenet, står det i ett meddelande på Olivia Newton-Johns Facebook-sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

68-åringen genomgår redan nu strålbehandling mot cancern, men är beslutsam att än en gång besegra cancern och vara tillbaka på scenen innan årets slut.

– Jag bestämde mig för den här behandlingen efter att ha konsulterat med mina läkare och naturtläkare och det medicinska teamet på mitt Olivia Newton-John cancer and research centre i Melbourne, hälsar Olivia i inlägget.

Det här är andra gången läkarna upptäcker att Olivia Newton-John har cancer. 1992 drabbades hon för första gången av bröstcancer.

Annons

FOTO: Ibl

Annons