TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Gravidrykten efter nya bilderna på Keira Knightley

23 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Keira Knightley i röd klänning
Keira Knightley fick dottern Edie 2015 tillsammans med maken James Righton. När hon i veckan fångades på bild började det spekuleras i om hon är gravid igen.
Annons

Den hyllade skådespelaren Keira Knightley, 33, förlovade sig 2012 med artisten James Righton, 35.

Året därpå gifte sig paret i södra Franrike under en mindre ceremoni för de närmsta vännerna och familjerna. Det var elva gäster som var med under bröllopet, däribland James Rightons bandmedlemmar. Keira bar en kort tyllklänning utan band som under bröllopet och hade blommor i håret.

Paret träffades genom tv-profilen Alexa Chung, 35, som presenterade James Righton för Keira Knightley. 2015 föddes parets första barn, en dotter som fick namnet Edie.

Keira Knightleys dotter är nu tre år och Keira verkar älska livet som mamma. För ELLE berättade Keira om mammalivet:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kärleken man känner är instinktiv, det märker man verkligen. Jag är helt överraskad av att jag klarar att fungera med så lite sömn. Det är väldigt behagligt. Jag trodde inte jag skulle klara det.

Keira berättade då också att hon var riktigt imponerad över sin kropp.

Annons

– Efter den upplevelsen kommer jag aldrig mer ogilla något med mig själv igen, sa hon vid tillfället.

Bilden får fansen att börja spekulera

Det har gått lång tid sedan Keira Knightley fick en ordentlig natts sömn, berättar hon.

– Jag kommer från ett ställe med bra privilegier och mycket support. Jag har haft en väldigt lyckad karriär, jag har råd med bra barnomsorg men det är fortfarande väldigt svårt att vara mamma, berättar hon för sajten NWonline.

Den 13 mars syntes Keira i en röd klänning när hon var ute och promotade sin nya film The Aftermatch i Los Angeles.

Många ansåg att det såg ut som att Keira Knightley gömde en liten bebismage under klänningen och det började spekuleras i om hon och maken nu är redo för sitt andra barn.

FOTO: TT

Annons