Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Gravida tv-frun Porsha Williams akut till sjukhus: "I smärtor"

05 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
The Real Housewives of Atlanta-stjärnan Porsha Williams har förts akut till sjukhus i smärtor.
The Real Housewives of Atlanta-stjärnan Porsha Williams har förts akut till sjukhus i smärtor. Nu ber hennes tv-kollegor för Porsha, som dessutom är gravid.
Annons

I sju år har Porsha Williams, 37, delat med sig av sitt liv i realityserien The Real Housewives of Atlanta. Vi har bland annat fått följa hennes kamp för barn tillsammans med fästmannen Dennis McKinley. Men så i september kom den glada nyheten att hon och Dennis väntar sitt första barn!

– När jag fick reda på att jag var gravid blev jag glad, men jag hade blandade känslor. Den andra känslan jag hade förutom lycka var rädsla. Jag har fått missfall förut, som jag också har varit öppen med eftersom jag lider av myom och jag var tvungen att göra en operation. Så jag är rädd för ”kommer barnet att må bra? Kommer graviditeten bli fullt gången?” Alla de frågor du frågar sig själv om du har haft ett missfall förut, har Porsha Williams berättat i tidningen People.

I går meddelade sajten Hollywood Life däremot att tv-stjärnan åkt akut till sjukhus ”i smärtor”. Det var Porsha Williams tv-kollega i serien The Real Housewives of Atlanta, Nene Leakes, 50, som avslöjade det tråkiga.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Skicka några böner och goda tankar till vår Tink Tink Porsha Williams idag”, skriver Nene Leakes på sin Instagram till en bild på Porschas arm där dropp är inkopplat. Tink Tink är Porsha Williams smeknamn.

https://www.instagram.com/p/BpxKQfQH2Mo/

Än så länge är det oklart vad Porsha Williams drabbats av men kommentarsfältet svämmar över av krya-hälsningar från The Real Housewives of Atlanta-fans.

I oktober meddelade Porsha Williams och fästmannen Dennis McKinley att de väntar en flicka. Det gjorde de genom att anordna en fest för sina nära och kära där de sköt ut rosa konfetti till gästernas glädje.

Hänt skickar alla kryakramar till The Real Housewives of Atlanta-stjärnan, och hoppas att barnet i magen är okej!

FOTO: IBL, Instagram

Annons