TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Gravida Amanda Seyfried har gift sig i smyg

19 mar, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
De blivande föräldrarna Amanda Seyfried och Thomas Sadoski har gått och blivit äkta makar – i smyg.
Annons

Gravida skådespelerskan Amanda Seyfried, 31, och hennes Thomas Sadoski, 40, ska bli föräldrar inom en snar framtid. Men i väntans tider på att deras familj ska bli komplett så har de gått och blivit man och hustru – i smyg. Thomas gästade “The Late Late Show” igår och det var där avslöjade att han och Amanda gift sig.

– Vi rymde, vi åkte bara ut till landet bara vi två och en den som vigde oss, och så gjorde vi vår grej, berättar Thomas och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi hade en fantastisk dag, det var perfekt, säger Thomas.

Trots att de hade en liten ceremoni i sin ensamhet så såg paret till att dagen blev helt perfekt. De skrev till och med sina egna äktenskapslöften till varandra. Och som grädde på moset var deras hund Finn med och bevittnade när de sa “Ja” till varandra.

Vidare i tv-programmet så öser Thomas kärlek över sin fru.

– Lyssna, hon är den personen jag älskar, beundrar och respekterar mest i världen, säger han till programledaren James Corden, 38.

Annons

Bilder från deras stora dag har ännu inte delats med världen. Så vad Amanda hade på sig på bröllopet är det ingen som vet. Men i en tidigare intervju med tidningen Vouge har hon berättat att hon inte vill bära vitt eller dra för mycket uppmärksamhet till sig.

– Jag går på premiärer och får klä upp mig hela tiden, jag hade en brudklänning på mig på Met-galan förra året och har spelat brud flera gånger, säger hon i intervjun.

Foto: IBL

Annons