Goldie Hawn oigenkännlig: ”Börjar se ut som en vaxdocka”

Goldie Hawn

77 år och inte ett enda naturligt grått hårstrå – i alla fall enligt Goldie Hawn själv!
Fast alla experter litar inte på hennes historier om ett ”naturligt” och ”orört” utseende...

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tone Sekelius om hemliga bilden: ”Sjukaste jag har varit med om”
0:57

Efter reklamen: Tone Sekelius om hemliga bilden: ”Sjukaste jag har varit med om”

(0:57)

Slå på ljud

Den legendariska skådisen Goldie Hawn, 77, har varit ett av Hollywoods mest välkända ansikten i årtionden. Men just hennes ansikte har också förändrats kraftigt med åren, och inte bara på grund av åldrandet. I februari reagerade åskådare starkt när Goldie syntes göra grimaser under en promenad med partnern Kurt Russel, 71, i ett regnigt New York, och brittiska tidningen Daily Mail skriver att stjärnan såg ”oigenkännlig ut”.

Goldie Hawn om sitt hår: Undviker kemikalier

Många, många gånger har Goldie Hawn fallit offer för spekulationer om plastikingrepp, men själv hävdar hon med bestämdhet att hon aldrig har låtit modifiera sitt utseende med onaturliga medle.
– Jag vet att det låter konstigt men jag har aldrig ens färgat mitt hår. Jag sköljer det bara vanligt, jag har aldrig haft kemikalier i det, har den blonda 77-åringen sagt i tidningen Allure.

Källor: ”Besatt av att se yngre ut”

Men experter tror med säkerhet att det finns andra förklaringar till skådisens eviga ungdom.
– Hon ser ut att ha gjort ett ansiktslyft och använt fillers. Hennes perfekta hy kommer nog från laserbehandlingar, har plastikkirurgen Dr. Adam Hamawy sagt i Closer magazine.

2021 sades även personer i Goldie Hawns närhet ha satt ner foten efter lite för många behandlingar med läppfillers:
– Hon har blivit besatt av att försöka se yngre ut. Hon börjar se ut som en vaxdocka, sa en insider i tidningen The Globe vid tillfället.

Goldie Hawn är tillsammans med Kurt Russel och med sina 40 år ihop är de ett av Hollywoods mest långlivade par. Tillsammans har de sonen Wyatt Russel, 36, och från sin tidigare relation med Bill Hudson har hon barnen Oliver Hudson, 46, och Kate Hudson, 43. Precis som sin mamma har alla barnen skapat sig en karriär i Hollywood.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN