BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Glamour-skådespelarens 27-årige son död – familjen om tragedin

13 jun, 2022 
Jack och Harrison
Glamour-skådespelaren Jack Wagners son har gått bort vid 27 års ålder.
Nu bekräftar familjen dödsorsaken.
Annons
Joel om sin tid i Robinson: "Hollywood moment"Brand logo
Joel om sin tid i Robinson: "Hollywood moment"

Glamour-skådespelaren Jack Wagners son har gått bort vid 27 års ålder.

Nu bekräftar familjen dödsorsaken för första gången.

Dog på en parkeringsplats efter missbruksproblem

Harrison Wagner gick bort på en parkeringsplats i början av juni – endast 27 år gammal. Familjen skriver i ett gemensamt uttalande att han förlorade ”kampen mot sitt missbruk”.

Nu har Harrisons nära och kära skapat ett stipendium i sonens ära med namn The Harrison Wagner Scholarship Fund, med förhoppningen om att kunna hjälpa andra människor som är fast i ett missbruk.

”Vi är helt förkrossade att han till slut förlorade kampen mot sitt missbruk och vi hoppas att minnet av Harrison kommer leva kvar med detta stipendium och hjälpa andra yngre män som är fast i ett missbruk att få vård som de annars inte haft råd med”, säger familjen i ett uttalande.

Jack och Harrison
Jack Wagner och Kristina Wagners son Harrison Wagner dog vid 27 års ålder i början av juni. Detta efter en lång kamp med droger och alkohol. Han gick bort i Los Angeles.

FOTO: Steven Bergman / AFF-USA.COM / Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock

Annons