LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Glamour-skådespelaren Andrea Evans död – 66 år gammal

31 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Glamour-gänget
Andrea Evans, känd från såpor som Young and the restless och Glamour, har gått bort efter en tids sjukdom.
Hon blev 66 år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan på besök i Ängsö nationalparkBrand logo
Kronprinsessan på besök i Ängsö nationalpark

Det var tidigare i juli som den amerikanska skådespelerskan Andrea Evans, 66, gick bort i sviterna av cancer. Detta meddelade hennes tidigare manager Don Carroll, rapporterar tidningen People.

Evans har tidigare avslöjat hon genomgått behandling för bröstcancer. Hon lämnar efter sig maken Steve Rodriguez, och deras dotter, Kylie.

Andrea Evans
Andrea Evans

Därifrån känner du igen Andrea Evans

Andrea Evans har spelat i flertal såpoperor – mest känd är hon för att ha spelat huvudrollen som den besvärade tonåringen Tina Lord i One Life to Live. Hon han även kännas igen som Patty Williams i evighetssåporna The Young and the Restless och Tawny Moore i Glamour.

– Folk tror ofta att hon måste vara väldigt lik karaktärerna hon spelade på tv, sa Don Carroll till People och fortsatte:

– Men i verkligheten var hennes bästa dagar på Disneyland med sin dotter Kylie, utan smink, håret i flätor och med en bollkeps på huvudet.

Under en kort tid var hon gift med Wayne Massey – Evans motspelare i One Life to Live, som spelade Tinas kärleksintresse Johnny Drummond. 1998 gifte hon sig med advokaten Stephen Rodriguez, och 2004 adopterade paret dottern Kylie.

Annons

Tidigare producenten av One Life to Live talar ut om Andrea Evans

Frank Valentini, den tidigare exekutiva producenten av One Life to Live och hyllade den bortgångne stjärnan på Twitter och skrev:

”Jag är så ledsen att höra om Andrea Evans bortgång. Andrea var redan en stor stjärna när min karriär började på OLTL”.

Han fortsatte:

"Hon var alltid snäll, överseende och så rolig att arbeta med. En legend som kommer att saknas väldigt mycket. Mina sympatier till hennes vänner och familj.

Foto: Janet Gough/Mega/TT

Annons