LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Glädjebeskedet: Pojkbandet Westlife på väg att återförenas

19 nov, 2017 
Malin Ljung
Det irländska pojkbandet Westlife öppnar upp för en comeback. Nu bryter artisten Nicky Byrnes tystnaden om vad som kan bli en av tidernas mest uppskattade återföreningar.
Annons

Fem år efter att ett av världens största pojkband Westlife tog farväl av sina fans är de på väg att återförenas. Åtminstone om man ska tro deras gamla manager Louis Walsh som i en intervju sagt att bandet “definitivt” kommer att spela ihop igen.

Och han får stöd från en av de tidigare medlemmarna, Nicky Byrnes, som i en intervju med Independent bekräftar att han saknar sin fyra polare Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan och Brian McFadden – och att han är positivt inställd till att spela ihop som Westlife igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skulle älska att återförenas med Westlife och jag är säker på att de andra känner likadant, säger Nicky Byrnes.

Men det finns inga diskussioner om när eller hur detta skulle ske.

– Jag skulle gärna göra det nu men jag har så mycket på gång och jag tror de andra har det likadant, säger Byrnes.

Efter att bandet splittrades har de inget skivbolag som de är bundna till. Enligt Byrnes verkar det dock inte vara något större problem, för redan nu har bandet fått flera erbjudanden.

– Jag har hört att flera bolag är intresserade, men det är saker vi måste sitta ner och diskutera. Till exempel vad det är för musik vi vill göra, säger han.

Vi får hoppas att killarna bokar ett möte omgående, för visst vore det superunderbart att få återuppleva Westlife igen?

FOTO: Ibl

 

Annons