LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Glädjebeskedet: Eva Longoria, 42, är gravid

20 dec, 2017 
Lina Arvidsson
Eva Longoria väntar sitt första barn tillsammans med maken Pepe Bastón. Den 42-åriga stjärnan är gravid med en pojke.
Annons

Desperate Housewives-stjärnan Eva Longoria, 42, väntar barn tillsammans med maken José Antonio “Pepe” Bastón, 49. Det är första barnet för Eva Longoria som nu är gravid i fjärde månaden.

2015 pratade Eva öppet om hur hon tänkte kring att skaffa barn. Hon hade då precis förlovat sig med José Bastón.

– Jag fyllde precis 40, så jag tänkte, “håller tiden på att rinna ut”. Jag borde tänka på barn men jag känner att mitt liv är komplett, sa stjärnan då till People.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och nu är det alltså dags för Eva att bli mamma. En representant för paret har avslöjat att de väntar en pojke.

Enligt en källa ska Eva Longoria ha gjort en IVF-behandling för att bli gravid.

– Eva och José har försökt bli gravida ända sedan de gifte sig. De ville inte sätta för mycket press på sig själva utan litade på att det skulle hända av sig själv, säger en källa till Radar Online.

Eva är dock ingen nybörjare när det gäller barn i familjen. José Bastón har tre barn, JoséTali och Mariana sedan ett tidigare äktenskap.

Annons

– De har varit en sådan välsignelse i mitt liv, har Eva Longoria sagt om sina styvbarn.

Eva Longoria och José Bastón blev ett par 2013. Eva hade då varit gift två gånger tidigare och kände att hon fått nog av äktenskap. Men kärleken till Pepe var för stark och paret gifte sig i maj 2016.

– Jag trodde aldrig jag skulle gifta mig igen. Det är han, han gör det värt det. Jag är inget fan av äktenskap, men jag gillar att vara gift med honom, har Eva Longoria sagt om sitt äktenskap med Pepe Bastón.

FOTO: IBL

Annons