Artikeln innehåller reklamlänkar

Gjorde succé som babyn Emma i Vänner – så ser tvillingarna ut idag

Tvillingarna spelade bebisen Emma i Vänner. Så ser de ut idag.

Minns du när Ross och Rachel fick dottern Emma ihop i tv-serien Vänner? Bebisen spelades av två tvillingar som nu har blivit 16 år. Så här ser de ut idag.

Tv-serien Vänner tog alla med storm när den hade premiär i 1994 och än idag är serien en favorit för många. Hela 236 avsnitt spelades in av den 10 säsonger långa komediserien och en hel del hann hända under seriens gång.

Bland annat fick karaktärerna Ross och Rachel, som spelas av David Schwimmer och Jennifer Aniston, ett barn ihop. För trogna Vänner-fans är förmodligen scenen där Rachel sjunger Sir Mix A Lot:s låt ”Baby got back”, för att få bebisen att sluta skrika, en riktig klassiker.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I serien får Ross och Rachels barn namnet Emma. Men i själva verket spelas lilla Emma av två personer, som dessutom är tvillingar. Tvillingarna Noelle Sheldon och Cali Sheldon har nu hunnit fylla 16 år. Visst känner man sig lite gammal?

16-årsdagen firade de båda tvillingarna ihop och delade då med sig av en varsin bild på Instagram. Och de är inte direkt bebisar längre… Cali Sheldon valde att dela en bild på sig själv och tvillingsystern från när de var små. På bilden är de likadant klädda och ser ut att skratta åt något riktigt roligt.

”Min vapendragare sedan ’02… Grattis på födelsedagen Noelle!”, skriver hon till bilden.

Systern Noelle valde istället att lägga ut en Instagrambild, där hon sitter ihop med tvillingsystern framför en stor ballong, med formen av ett hjärta. Även Noelle önskade grattis på födelsedagen till sin kära syster.

Fortfarande en skådespelarduo

Det har nu gått 15 år sedan tv-serien Vänner slutade sändas, men tvillingarna som spelade lilla bebisen Emma har inte gått ifrån skådespeleriet. Noelle och Cali är nu aktuella i den kommande skräckfilmen Us, som har premiär den 15 mars 2019. När trailern till filmen kom ut fick den hela nätet att surra.

I trailern till Us får vi lära känna familjen Wilson som beger sig ut på en semesterresa. Dock förvandlas den avkopplande strandsemestern snart till en riktigt mardröm.

Plötsligt dyker det upp figurer som ser exakt ut som familjemedlemmarna själva, men vilka är de egentligen? Och vad vill dem?

– De ser precis ut som oss. De tänker som oss. De vet var vi är. De kommer inte sluta tills de dödar oss, eller vi dödar dem, säger karaktären Adelaide i klippet.

Det dröjde inte länge innan nätet började spekulera hej vilt om dubbelgångarnas avsikter och på Twitter diskuterades flera tänkbara teorier. Kan det vara så att den skräckslagna familjen egentligen är kloner av sina dubbelgångare, eller rör det sig om ett vetenskapligt experiment som gått snett?

I skräckfilmen Us spelar tvillingarna Noelle och Cali Sheldon tillsammans med skådisar som Elisabeth Moss, Lupita Nyong’o och Winton Duke.

Nyfiken på hur tvillingarna ser ut idag? Titta här:

I den populära tv-serien Vänner spelade tvillingarna babyn Emma, Rachel Green och Ross Gellers dotter.

I den populära tv-serien Vänner spelade tvillingarna babyn Emma, Rachel Green och Ross Gellers dotter.

I den populära tv-serien Vänner spelade tvillingarna babyn Emma, Rachel Green och Ross Gellers dotter.

En egen bild på tvillingarna från deras privata Instagram från när de fortfarande var barn.

Privat bild på tvillingarna som spelar Emma i Vänner, från deras Instagram.

Privat bild på tvillingarna som spelar Emma i Vänner, från deras Instagram.

David Schwimmer spelar Ross Geller i Vänner.

Jennifer Aniston spelar Rachel Green i Vänner.

LÄS MER: Vänner-stjärnan Matthew Perry svårt sjuk: ”Väldigt allvarligt”

LÄS MER: Test: Vem i tv-serien Vänner är du?

FOTO: Instagram, Youtube

SENASTE NYTT!