LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Miley Cyrus och Liam Hemsworth första ord om hemliga bröllopet

27 dec, 2018 
AvAgnethe Alm
Miley Cyrus och Liam Hemsworth har gift sig.
Miley Cyrus och Liam Hemsworths kärlek är starkare än någonsin. Under söndagen sa de ja till varandra under en hemlig och privat bröllopsceremoni.
Annons

I tio år har vi fått följa kärlekssagan mellan artisten och skådespelaren Miley Cyrus, 26, och skådisen Liam Hemsworth, 28. Vägen har inte varit spikrak för paret, som länge var kända för sitt stormiga on-and-off-förhållande. 2013 gick det så långt att de bröt sin då ettåriga förlovning och året efter hittade Miley Cyrus kärleken på nytt i Patrick Schwarzenegger, 25. Men det nya förhållandet med Patrick höll inte längre än ett år.

Sakta men säkert började Miley Cyrus och Liam Hemsworth komma tillbaka in i varandras liv och 2016 sågs Miley återigen med en förlovningsring på fingret. Efter att Miley delat en selfie med ringen helt synlig insåg fansen att det var samma flådiga ring som Liam gav till Miley fyra år tidigare. Bara några dagar senare blev det bekräftat att Miley och Liam återförenats och samtidigt återupptagit förlovningen. Fansens lycka var total.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan dess har paret sett mer stabila ut i sitt förhållande än någonsin förut. I somras började det återigen ryktas om att paret gått skilda vägar och därmed också lagt bröllopsplanerna åt sidan. Men det var rykten som Miley och Liam snabbt slog hål på. I stället planerade de sitt bröllop för fulla muggar – i hemlighet.

Annons

Fansen i chock efter bilderna

Under gårdagen chockade Miley Cyrus alla när hon helt plötsligt delade med sig av en rad bilder från bröllopet, som skett i smyg i deras gemensamma hem i Nashville. På bilderna, som delats på Instagram och Twitter, står Miley i en vit långklänning med kort släp och kramar sin kostymklädda make. På Liams ringfinger syns vigselringen klart och tydligt. Till en av bilderna la Miley extra vikt vid datumet och skrev ”12.23.18”. Den 23 december – dagen de blev äkta makar.

”10 år senare…..”, skrev hon till en sista bild från bröllopet.

https://www.instagram.com/p/Br3VI2CBJkJ/

Det dröjde inte länge förrän kommentarsfälten fullkomligt svämmade över av gratulationer från överraskade och överlyckliga fans.

”Så glad för er skull. Grattis!”, skriver en.

”Jag har väntat på detta hela min livstid”, skriver en annan.

”Äntligen hände något bra detta året”, skriver ännu en.

Liam Hemsworth höll sig en aning längre innan han också delade med sig av en bild från bröllopet på Instagram. För bara några timmar sedan dök en bild från tillfället äntligen upp i hans flöde. På bilden kramar han kärleksfullt sin äkta hälft, Miley.

”Min kärlek”, skriver han följt av ett rött hjärta.

https://www.instagram.com/p/Br3kgPKn0yN/

Miley Cyrus släppte nyligen en ny singel med titeln ”Nothing breaks like a heart”, men ett krossat hjärta är långt ifrån vad hon har just nu. Kärleken spirar verkligen hos det nygifta paret.

FOTO: IBL/Instagram

Annons