George Clooneys första ord om att bli pappa

George Clooney berättar i en intervju om känslorna inför att bli pappa för första gången: "Vi är jätteglada och spända, det kommer bli ett riktigt äventyr".

Han var under många åt Hollywoods mest inbitne ungkarl, säker på att han aldrig skulle gifta sig eller skaffa barn. Men då George Clooney, 55, mötte advokaten Amal Alamuddin, 39, år 2013 förändrades allt. Ett halvår senare var de förlovade och i september 2014 blev det bröllop. För några månader sedan började det ryktas att paret väntade tvillingar, och i början av februari kunde den nära vännen Matt Damon, 46, avslöja att paret väntar tvillingar.

– George har träffat jackpotten med Amal, hon är en fantastisk kvinna och de kommer att bli fantastiska föräldrar. De där ungarna har verkligen tur, sade han då till The Telegraph.

LÄS OCKSÅ: Vännen: George Clooney och Amal väntar tvillingar

I en intervju berättar George Clooney nu om känslorna om att bli pappa för första gången:

– Vi är jätteglada och spända, det kommer bli ett riktigt äventyr. Vi har omfamnat allt det här och välkomnar det med öppna armar, berättar han med ett stolt leende enligt People.

Både Amal och George är engagerade i frågor rörande mänskliga rättigheter.

Han berättar även att hans bästa vänner självklart var tvungna att reta honom lite när han berättade den glada nyheten.

– Det blev riktigt tyst i rummet och sen började alla vid bordet skrika som gråtande bebisar innan de brast ut i skratt.

Vad gäller tankarna kring att vara 56 år gammal när barnen kommer avslöjar han att han ser till franska skådespelaren Jean-Paul Belmondo, 89, som var 70 år då han fick barn med sin andra fru.

– Så jag känner mig lite lugnare över att vara 56 när de kommer, skrattar han.

Enligt uppgift väntar paret en pojke och en flicka, och nedkomsten beräknas till Juni.

LÄS MER: George Clooneys mamma avslöjar könen på tvillingarna

Foto: IBL

SENASTE NYTT!