George Clooney väntar tvillingar med kärleken Amal

Dubbel lycka för George och Amal Clooney. Efter att länge ha försökt bli gravida väntar de nu tvillingar!

Han var under en stor del av sin karriär Hollywoods eviga ungkarl, och bestämde sig tidigt för att äktenskap och barn inte var hans grej. Men när George Clooney, 55, träffade advokaten Amal Alamuddin, 38, förändrades allt. Inom ett år var de förlovade och fyra månader efter det gifte de sig i en intim ceremoni i Italien.

Och det verkar som att Amal fått George att ändra åsikt om ytterligare en sak. Nu uppges det nämligen att paret gå i väntans tider. Och det är inte en liten knodd de väntar, utan två.

— Amal är gravid med tvillingar: en pojke och en flicka. När de fick höra att de väntade tvillingar blev de överraskade, men lite rädda också för de hade båda sagt att det en räcker. Men de var överlyckliga över nyheten att det blir både en tjej och en kille. De känner som att de vunnit i familjejackpotten, säger en källa nära Amal till InTouch Weekly.

5345214 George Clooney et sa femme Amal Alamuddin Clooney (bijoux Cartier) - Montée des marches du film Money Monster lors du 69ème Festival International du Film de Cannes. Le 12 mai 2016. © Borde-Jacovides-Moreau/Bestimage Red carpet for the movie Money Monster during the 69th Cannes International Film festival. On may 12th 2016 COPYRIGHT STELLA PICTURES

Paret uppges vara gravida med tvillingar.

Men vägen hit har varit lång. På grund av sin ålder har Amal nämligen haft svårt att bli gravid. I oktober förra året påbörjade de därför fertilitetsbehandling.

— George har aldrig tidigare haft svårt att uppnå något han vill, och dessutom är Amal livrädd för nålar, berättar källan.

Därför blev paret desto lyckligare när de fick veta att försöken lönat sig.

— George har gått från att aldrig vilja bli pappa till att vara överexhalterad över Amals graviditet och tanken att få uppfostra två små barn som kommer kalla honom pappa. Han har gjort allt för Amal och pratar hela tiden med hennes mage. De älskar att försöka komma på bra namn, berättar källan och tillägger:

— De kan knappt tro att om bara några månader kommer de ha två bebisar. De tycker det är jättekul att förbereda sig för tvillingarna. De kommer bli helt fantastiska föräldrar.

LÄS OCKSÅ: Bilderna på George Clooneys flirt – med bästa kompisens fru

Foto: IBL

SENASTE NYTT!