TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

George Clooney akut till sjukhus efter trafikolycka

10 jul, 2018 
George Clooney akut till sjukhus efter olycka
George Clooney befinner sig just nu i Italien för att spela in ”Catch 22”. Men väl där har han varit med om en olycka och därför förts akut till sjukhus.
Annons

Den amerikanska skådespelaren George Clooney, 57, har förts akut till sjukhus efter en trafiklycka på den italienska ön Sardinien där han just nu befinner sig för att spela in ”Catch 22”. Enligt den Italienska sajten TGCOM 24 ska George Clooney ha krockat med sin scooter in i en skåpbil.

Han ska ha första akut till sjukhuset med en ambulans för observation, men hans tillstånd ska inte vara allvarligt. Enligt NBC-reportern Claudio Lavanga ska han redan ha fått lämna sjukhuset.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

George Clooney är gift med Amal Clooney som är en känd advokat med inriktning på mänskliga rättigheter och internationell rätt. Paret gifte sig i Venedig 2014, och 2017 fick de tvillingarna Alexander och Ella.

FOTO: Ibl

Annons