Artikeln innehåller reklamlänkar

Första bilderna från Justin Bieber och Haileys bröllop

Första bilderna från Justin Bieber och Hailey Biebers bröllop.

För ett år sedan gifte sig Justin Bieber och Hailey Baldwin i största hemlighet.
Nu har paret gift sig igen – den här gången med en rejäl bröllopsfest.
Nu har Justin delat de allra första bilderna från den stora dagen. Se dem här:

Ett år har gått sedan modellen Hailey Bieber, 22, gifte sig med kärleken Justin Bieber, 25. De förlovande sig förra sommaren och under hösten blev de äkta makar efter en hemlig vigsel i New Yorks rådhus. I mitten av november bekräftade Justin Bieber giftermålet genom att lägga ut en bild på Instagram. Bilden föreställde honom själv och Hailey med texten ”Min fru är fantastisk”.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Ungefär samtidigt bytte Hailey efternamn på sitt Instagram-konto där hon blev Hailey Bieber istället för Baldwin som hon tidigare hette. Men trots att Hailey och Justin blev äkta makar dröjde det ett år innan de höll sin bröllopsfest.

Nu har alltså paret gift sig igen. På lyxiga semesterorten Montage Palmetto Bluff i South Carolina trädde de altargången fram i Somerset chapel, skriver People. Anledningen till att paret valde just denna plats för bröllopet är att Justin Bieber tidigare tillbringat mycket tid där.

– Montage har länge varit som ett andra hem för Justin. Han har flytt till Montage många gånger när han behövt lugn och ro. Båda två älskar Palmetto Bluff Montage, säger en källa till People.

Justin Bieber och Haileys bröllop.

Inför den stora dagen anordnade makarna en ”rehearsal dinner” dit de reste med båt. Justin var klädd i seglarskor och Hailey i en vit klänning och skor med tyll, som i en brudslöja.

Justin Bieber och Haileys bröllop.

Gästerna avnjöt en drink innan avfärd.

Justin Bieber och Haileys bröllop.

Bland gästerna syntes bland andra Familjen Kardashian-stjärnan tillika modellen Kendall Jenner, som är nära vän till brudparet.

Många kändisgäster

Kändisparet har haft lång tid på sig att förbereda det stora kalaset och som väntat blev det ingen diskret tillställning. På den 154 namn långa gästlistan dök namnkunniga personligheter upp, så som Ed Sheeran, Kendall Jenner och Katy Perry.

Innan ceremonin började bjöds det på färgsprakande cocktails på Inn lobby lounge. När själva bröllopsceremonin var över fick gästerna mingla med fler cocktails under en timme innan de slussades vidare till den lyxiga och formella middagen.

Enligt uppgift ska Justin Bieber ha varit mycket avslappnad inför bröllopet och har inte varit särskilt delaktig i detaljerna kring bröllopet.

– Justin gav sin åsikt under planeringen, men verkligen, allt han behövde göra var att dyka upp. Han kände sig redan som gift, så det här var bara en fest, säger källan.

Efter den stora dagen har Justin och Haileys fans väntat tålmodigt på bilder från själva bröllopsdagen – och nu har de äntligen kommit! På Instagram delar Justin med sig av två bilder på sig själv och Hailey som är tagna under bröllopet. På bilderna är de båda uppklädda för den stora dagen och poserar glatt framför kameran.

Även Hailey Bieber har delat bilder på sitt eget Instagram-konto. Där syns det nygifta parets vigselringar, som glimrar på ringfingrarna – och i kommentarsfältet strömmar gratulationerna in från följarna och fansen:

”Sååå fina ni är! Grattis! Älskar er kärlekssaga”, skriver en.

”Grattis igen! Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar er. Jag är så glad för er skull”, skriver en annan.

FOTO: TT/STBR CAMA, Instagram

SENASTE NYTT!