TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Följarnas starka reaktioner efter chockbilden på Drew Barrymore

03 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Drew-Barrymore
Drew Barrymore är Hollywood-skådisen som under sin karriär har skapat stora rubriker.
Nu lägger hon upp en bild på Instagram som får följarna att hamna i chock.
”Det här är inte hon”, skriver en person.
Annons
Utseendeförändringen för prinsessan Sofia - efter fyra årBrand logo
Utseendeförändringen för prinsessan Sofia - efter fyra år

Drew Barrymores, 45, karriär drog igång när hon var 14 års gammal. Hon växte upp i Los Angeles och har genom sina år som aktiv skådespelare varit igenom en hel del motgångar.

Hon var på sina första provspelningar när hon var 11 månader gammal och redan vid sju års ålder hade hon fått sin första stora roll i den populära filmen E.T. the Extra-Terrestrial. Hon blev med andra ord van att stå framför kameran vid väldigt tidig ålder, men det är inte det enda hon var tidig med.

Drews liv ledde till en väldigt destruktiv livsstil som innebar en hel del missbruk av olika slag, och innan hon ens hunnit fylla tolv år hade hon börjat få allvarliga drog- och alkoholproblem. När hon var 13 år gammal skrev hennes mamma in henne på ett behandlingshem för drogberoende där hon var i 18 månader, och efter det har hon blivit intagen på olika kliniker vid flera olika tillfällen.

Under hennes år i offentligheten har även hennes kärleksliv och relationer blivit väldigt omtalade. När hon var 19 år gifte hon sig med barägaren Jeremy Thomas, för att ansöka om skilsmässa bara tre månader senare.

Annons

Några år efter det gifte hon sig på nytt med den kanadensiske komikern Tom Green, men även den kärlekshistorian slutade strax därefter då de skiljde sig efter ett halvår.

På senare år har Drew mått betydligt bättre och har även pratat öppet om sina struliga år som hon nu lämnat bakom sig. Men nu väcker hon starka reaktioner igen, men av helt andra saker.

Nya bilden som får följarna att reagera

På sitt Instagram-konto brukar Drew Barrymore dela med sig av sin vardag, men för två veckor sedan la skådespelaren upp en video på Instagram som fick många att reagera.

Anledningen till följarnas starka reaktioner var att hon hade en ansiktsmask på sig som gjorde hennes nästintill oigenkännlig. Videon har fått över 4000 kommentarer och många av de består av chockade följare.

”Det här kan inte vara hon”, skriver bland annat en person.

Men många hyllar henne också för att hon vågar bjuda på sig själv.

”Älskar henne!”, skriver en följare samtidigt som hon taggar sin kompis i kommentaren.

”Omg! För rolig”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

Annons