Följarnas ilska mot Kim efter upptäckten med 5-åriga North

Kim Kardashian anklagas för att ha photoshopat 5-åriga dottern North smalare på Instagram.

För två dagar sedan lade Kim Kardashian upp en bild på sig och barnen North och Saint på sin Instagram. Men nu hävdar hennes fans att bilden är photoshopad!

Kim Kardashian, 38, är en slav av bild-redigeringsverktyget Photoshop. Familjen Kardashian-stjärnan har under årens lopp lagt ut tusentals mer, eller mindre, lyckade redigerade bilder på sina sociala medier. Men bara häromveckan anklagades hon för att ha photoshopat sin yngsta dotter, Chicago, 10 månader!

Det var när Instagram-kontot Celeb Face lade Kims bild bredvid originalbilden, som hennes syster Kylie Jenner, 21, hade lagt ut som upptäckten uppdagades. På bilden, föreställande Chicago tillsammans med Kylies dotter Stormi, 9 månader, har Chicago ett betydligt smalare ansikte på Kims bild än på Kylies, och fansen anklagade Kim för att ha använt bildredigerings-appen Face Tune.

”Vem fan facetunar sina bebisar, den här familjen är vidrig” skrev en upprörd person på Celeb Faces Instagram.

”Jag kan inte förstå att du photoshopar dina egna barn, skrattar ihjäl mig” skrev en annan på Kim Kardashians Instagram.

 

Men – nu har det här igen!

Denna gång anklagas Kim Kardashian för att ha photoshopat sin äldsta dotter North, 5, smalare och ljusare i hyn.

Det var när Kim lade ut en bild på henne och barnen North och Saint, snart 3, från deras semester på Bali som fansen gjorde upptäckten efter att ha jämfört originalbilden tagen av en paparazzo, och som också publicerades på Instagram-kontot Fakegirlsf***ya.

https://www.instagram.com/p/BqFsqlfl2Po/

”Kim Kardashian skulle aldrig photoshopa North”

Men en källa nära stjärnan menar att det inte är hon som redigerat bilden, hon har helt enkelt repostat en bild.

– Ibland repostar Kim bilder från hennes fan-sidor, det här var en av dem. Paparazzi-bilden var tillgänglig via fan-sidan, säger uppgiftslämnaren till Mail Online som också starkt tillbakavisar att Kim Kardashian skulle göra sin 5-åriga dotter smalare i Photoshop.

– Hon skulle aldrig photoshop North för att ändra hennes vikt.

Men skadan är redan skedd och Kim Kardashians fans är nu ursinniga!

”Varför har du photoshopat din dotter? Du kommer skada ditt barn som det är tänkt att du ska älska ovillkorligt. Men kanske är det så det fungerar i din familj? För uppenbarligen är din kärlek och acceptans grundat på dessa ytligheter.” är bara en av kommentarerna Kim Kardashian har fått på bilden.

LÄS OCKSÅ: Vem är vem? Här är Kim Kardashians kopior

LÄS OCKSÅ: Bilden på Kim Kardashian – som Kanye West raderat

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!