Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarnas ilska efter Kourtney Kardashians bild: ”Hemskt”

Kourtney Kardashian Photoshop

Kourtney Kardashian la häromdagen upp en bild på sitt Instagramkonto. Men istället för glada komplimanger blev hon dissad för en photoshop-miss.

Det var i måndags som realityprofilen, 39, delade med sig av en bild på när hon ligger i ett badkar till sina 75 miljoner Instagramföljare. Till bilden skrev Kourtney:

”Älska dig själv lika djupt som du älskar dem”.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men istället för att överösas med komplimanger och glada hurrarop började snart de negativa kommentarerna trilla in i en rasande fart. Vad så gott som varenda följare snabbt kommenterade var nämligen att de anser att bilden ser ut att vara förvrängd och retuscherad i Photoshop. Detta eftersom Kourtneys ena ben ser mycket mindre ut än det andra på bilden.

Här kan du se inlägget ifråga:

Bland kommentarerna är det framför allt många som är smått ironiska. En person skriver:

”Så naturligt”.

En annan skriver:

”Riktigt hemskt retuscherad”.

Vad de syftar på är att hennes vänsterben ser ut att vara inklippt i bilden. En annan detalj som många poängterar är att det nästan ser ut som att Kourtney har en bröstvårta på sitt högra handled. En person frågar:

”Öhhh vad är fel med ditt ben? Och är det en bröstvårta på din vrist?”

En annan verkar smått förbannad:

”VARFÖR ÄR DET EN BRÖSTVÅRTA PÅ HENNES VRIST!??! KOURTNEY KOM IGEN NU”

Älska sig själv och samtidigt retuschera sig i Photoshop?

Ytterligare en följare skriver att Kourtney Kardashians inlägg har en antydan till dubbelmoral:

”Älska dig själv – Åhhhhh Jag fattar att du menar ”Älska en redigerad lögn om dig själv som ska ge intryck av att du älskar dig själv”.. Fattar. Om du ska predika att man ska älska sig själv – då ska ditt ben inte komma ut ur din ankel och din bröstvårta ska inte inte ha ramlat ner på din handled. Jesus, på vilket sätt är denna familj fortfarande relevant?”

Faktum är att det är långt ifrån första gången följarna överöser Kourtney med kommentarer om att hon retucherar sig själv på sina Instagram-bilder.

Senast i slutet av december anklagade följarna Kourtney Kardashian för att ha förminskat sina ben för att se smalare ut på ett julkort där hon stod ensam i en svart klänning bredvid en pyntad gran och en säck full av julklappar.

”Jag är så förvirrad, var är hennes ben?”,  ”De photoshoppar allt numera” och ”Fixade du till din nederdel av kroppen lite väl mycket kanske?” var bara några av de arga och besvikna kommentarerna som ramlade in den gången.

LÄS MER: Fansens ilska efter Kourtney Kardashians miss i bilden

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: Evan Agostini / INVISION / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN