TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Följarnas ilska efter Khloé Kardashians kroppsförändring

21 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
Följarnas ilska efter Khloé Kardashians kroppsförändring
Khloé Kardashian har tränat hårt efter dottern Trues födsel för åtta månader sedan. Nu menar följarna att hon har gått alldeles för långt.
Annons

För några år sedan bytte realitystjärnan Khloé Kardashian, 34, livsstil helt. Hon gick från att festa och äta skräpmat till att träna hårt och äta nyttigt, vilket gav resultat.

Tidigare i år födde hon dottern True, som idag har hunnit bli åtta månader gammal. Efter förlossningen ville Khloé snabbt få tillbaka sin tidigare kropp och bara veckor efter dotterns födsel började hon träna igen. Hon både hyllades och kritiserades för de träningsbilder hon la upp på sociala medier. Många menade att det var alldeles för tidigt att börja träna och att hon bidrog till kroppshets hos nyblivna mammor. Andra sa att hon var en stor inspiration.

”Alldeles för smal”

Nu får hon än en gång kommentarsfältet på sina sociala medier att koka. Nyligen la hon upp bilder på sig själv på Instagram iklädd ljusrosa mjukisbyxor och en sporttopp. Den ena bilden är tagen rakt framifrån och på den andra poserar hon med en sida mot kameran. Hon har tidigare berättat att hon sammanlagt gått ner 15 kilo sedan förlossningen. Nu anser följarna att hon har blivit för smal.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”För smal! Säg åt henne att sluta nu”.

”Det där ser bara sjukt och otäckt ut”.

”Hon är alldeles för smal numera enligt mig. Hon var så vacker innan och jag älskade hennes kurvor”.

”Herregud hon är så mager. Gud det där är inte hälsosamt”, är bara några av kommentarerna under inlägget.

Khloé har ännu inte uttalat sig om kritikstormen, men för några år sedan när hon påbörjade sin hälsosamma livsstil möttes hon av liknande kommentarer.

”Först är jag för fet och nu är jag för smal. Jag älskar det här spelet”, skrev hon då på Twitter.

FOTO: IBL, Instagram

Annons