Fansens chock efter Sarahs avslöjande om nya bebisen: "Läskigt"

Underklädesmodellen Sarah Stage, 33, blev känd över hela världen 2015. Orsaken var att hon var högggravid, men av den annars traditionella bebismagen syntes inte ett spår.

Samma sak har fått följarna att häpna de senaste månaderna då Sarah väntat sitt andra barn. Istället för gratulationer har kommentarsfältet fyllts med frågor om hur hälsosam hennes graviditet kan vara, och funderingar om hur den nya bebisen egentligen mår med tanke på den näst intill obefintliga gravidmagen.

För en vecka sedan födde Sarah sonen Logan som föddes med kejsarsnitt och vägdes in på startvikten 3,5 kilo. Någon som får följarna att tappa hakan totalt:

“Läskigt som fan, vart har den gömt sig i 9 månader”, skriver en person och syftar på Sarahs minimala bebismage.

“Det fanns en bebis där inne trots allt”, skriver en annan.

“Hur kunde han få plats?”, undrar en tredje.

Under de senaste nio månaderna har Sarah Stage tvingats försvara sig oräkneligt många gånger på grund av hur liten hennes mage varit. Och hon passar även på att sätta ner foten en sista gång mot de som kastat kritik på henne för det.

“Jag hoppas att ni förstår nu när jag fått ett andra friskt barn att det bevisar för er att vi alla är annorlunda, vi bryr oss alla om en grej och det är att barnet är friskt och att det är en hälsosam graviditet”, skriver hon.

Även om mestadelen av följarna gratulerar Sarah och hennes familj till den välskapta och normalstora pojken, finns det även en viss avundsjuka som lyser igenom här och var. Bland annat för att Sarah enligt dem ser alldeles för vacker ut om man har i åtanke att hon nyss födde barn. Detta är något som Sarah själv uppenbarligen tröttnat på, och nu sätter hon ned foten:

“Jag har ett meddelande till er som blivit arga för att jag har smink och fixat hår på mina senaste bilder. Mitt makeup-team består av bara mig i sjukhussängen med en spegel i tio minuter. Men vem brr sig? Varför kan vi inte få se ut och känna oss fina när vi vill? Oavsett om vi har smink eller inte. Du är underbar och det är ingen annans ensak”, skriver Sarah.

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!