TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Följarna rasar efter Khloé Kardashians nya plastikbeslut

05 aug, 2018 
AvErika Svensson
Khloé Kardashian vill operera näsan, berättar hon för fansen.
Efter fansens reaktioner på nya bilderna avslöjar Khloé Kardashian nu att hon planerar att plastikoperera sig – och det rejält!
Annons

Det har varit ovanligt tyst om realitystjärnan Khloé Kardashian, 34, sedan 27-åriga pojkvännen Tristan Thompsons otrohetsskandal och dottern Trues födsel i april. Men hennes fans tar däremot varje chans de får att uttala sig! När Khloé Kardashian nyligen postade en alltmer sällsynt Instagram-selfie gick kommentarsfältet varmt, och flera av hennes följare är övertygade om att stjärnan har lagt sig under kniven.

Det är framförallt Khloé Kardashians näsa som väcker uppmärksamhet, och hennes följare kan inte bestämma sig för om snokens nya utseende beror på plastik, eller smink.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Har hon gjort något med näsan eller är det bara väldigt bra contouring?” undrar en av följarna.

Khloé Kardashian lät inte kommentaren passera obesvarad utan kommenterade att hon har planerat att operera om sin näsa i fler år.

“En dag tror jag att jag kommer göra om den, jag tänker på det varje dag. Men jag är rädd så just nu är det bara contouring som gäller”, skriver hon som svar.

Annons

I ett senare svar utvecklar hon sitt resonemang:

“Allt handlar om contouring just nu! Det går lätt överstyr, men min näsa vidgades under graviditeten och jag väntar bara på att den ska gå tillbaka.”

Det är inte första gången Khloé Kardashian pratar positivt om plastikkirurgi.

– Jag tycker plastikoperationer borde ses på med samma ögon som smink, vi bär alla en mask varje dag ändå. Jag tycker alla borde använda plastikkirurgi eller fillers eller laser eller vad som helst, om de vill det. Det är ditt eget privata beslut, sa Khloé Kardashian i tidningen Cosmopolitan 2016.

FOTO: IBL

Annons