BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fleetwood Mac-sångerskan Christine McVie är död

30 nov, 2022 
CHRISTINE MCVIE
Fleetwood Mac-sångerskan Christine McVie är död. Nu uttalar sig familjen om den ofattbara sorgen.
Christine McVie blev 79 år gammal.
Annons
Bonde-Matthew tackar för sig - nu lämnar han SverigeBrand logo
Bonde-Matthew tackar för sig - nu lämnar han Sverige

Det var under onsdagen som Christine McVie tog sitt sista andetag. Hon avled efter en kort tids sjukdom på sjukhus, uppger hennes anhöriga.

”Hon var i sällskap med sin familj. Vi vill vänligt be er att respektera familjens integritet i denna extremt smärtsamma stund”.

Rockbandet Fleetwood Mac grundades i London 1967 och hade otaliga framgångar och sålde mer än 100 miljoner skivor. Detta gör de till en av de mest framgångsrika grupperna i historien.

I ett inlägg på Instagram låter familjen meddela det sorgliga beskedet och att de ber om allas respekt i denna svåra tid.

”På Christine Mc Vie's familjs vägnar, det är med ett tungt hjärta som vi kan informera er om att Christine har dött. Hon gick bort fridfullt på sjukhus i morse, onsdag den 30 november 2022, efter en kort tids sjukdom. Hon var i sällskap av hennes familj.”, skriver familjen och fortsätter:

”Vi vill vänligt be er att respektera familjens integritet i denna extremt smärtsamma stund, och vi vill gärna att alla har Christine i sina hjärtan och kommer ihåg henne som den fantastiska människan hon var, och den musiken som var älskad universiellt.”

”Vila i frid Christine Mc Vie.”

FOTO: TT

Annons